Skip to main content

Cu patronu' la TV. Cozmin Gușă, din oră în oră la Realitatea TV. Despre Judo. Bobby Păunescu, invitat la B1 TV

 
Cu patronu' la TV. Cozmin Gușă, din oră în oră la Realitatea TV. Despre Judo. Bobby Păunescu, invitat la B1 TV

Duminică a fost seara acționarilor la posturile de știri. La Realitatea TV, a intrat din oră în oră "președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă". La B1 TV, Bobby Păunescu era invitat la televiziunea unde este acționar.

Cei doi șefi de televiziuni au vorbit fiecare despre domeniile lor de activitate. 

Publicitate

La Realitatea TV, Campionatul Mondial de Judo a fost subiectul zilei. Cozmin Gușă, acționar la Realitatea TV, a fost personajul zilei la propriul post. Nu în calitate de „consultant politic”, cum apărea de obicei, ci ca președinte al Federației Române de Judo. Contextul: Campionatul Mondial de Judo ce se desfășoară zilele acestea la Budapesta.

La B 1 TV, Bobby Păunescu, care este și regizor, a vorbit la X-Press, emisiunea lui Sabin Orcan, despre legea cinematografiei, deduceri de TVA pentru aceast domeniu. 

Pe parcursul interviului de aproape o oră, pe ecran au apărut burtiere precum: „Cum a devenit ANAF sperietoarea investitorilor români”, „Statul, principala piedică în calea cineaștilor români”, „Bobby Păunescu: Statul, disperat după bani”, „Bobby Păunescu: Am încredere în justiția românească până într-un anumit punct”.

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sub masca popularizarii judo-ului (care in Romania e un sport mort si fara public) Guse isi vede de interesele lui. Zilele trecute s-a transmis in direct un fel de petrecere de la deschiderea acestui campionat, in care toti il proslaveau pe "romanul" Marius Vizer, individ controversat aflat la un moment dat in atentia procurorilor. Vizer a renuntat la cetatenia romana si figureaza ca austriac in toate actele federatiei internationale, pe care o conduce. CNA-ul ar trebui sa se autosesizeze pt ca licenta data gratuit postului DE STIRI Realitatea TV e un bun public care nu poate fi folosit decat in scopurile stipulate clar.
  • In primul rand Gusa nu este actionar la Realitatea tv,el este un asa zis creditor impreuna cu Maricel Pacuraru,unul ajuns printr-o anumita conjunctura cumparand firma creditoare de la Sorin Ovidiu Vantu.Ciudat,nu?
  • Ma mir ca n-ati remarcat pe 18,19,20 august cand tot la realitatea tot gusa tot cu chestii e competiții de judo era abonat acolo.Ma rog,atunci a fost doar campionat european de juniori,acum mondial de seniori

Trimite un comentariu