Skip to main content

Dan Bittman va prezenta un show la Antena 1

 
Dan Bittman va prezenta un show la Antena 1

Dan Bittman revine în televiziune şi va prezenta, în această toamnă, la Antena 1, show-ul "Aici eu sunt vedeta!".

Publicitate

Realizată pe baza formatului britanic “Big Star’s Little Star”, emisiunea "Aici eu sunt vedeta!" prezintă celebrităţile aşa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii.

"Am emotii, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Cine va şti mai multe despre copilul lui, va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală", spune Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Dan Bittman are o lungă experienţă în zona de TV. În anul 2000, Dan Bittman îşi începe cariera în televiziune, la TVR, unde prezintă, alături de Anca Ţurcaşiu, emisiunea "Ba da, Ba nu". Vor urma "Bravo, bravissimo", pe care o va prezenta intre 2001 si 2003, si "Danutz SRL", a carui gazda va fi din 2004 pana in 2012. In perioada 2012 si 2014 a fost membru al juriului XFactor Romania, alaturi de Cheloo si Delia.

Din toamnă, la Antena 1, în show-ul prezentat de Dan Bittman, fiecare vedetă va face echipă cu propriul copil şi se va confrunta cu întrebări legate de viaţa de familie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Blăjeanul Blăjeanul
    Deci e clar ca Dan Negru nu mai are nimic toamna asta la A1. E chiar trist caci e era printre singurii care mai bateau PRO TV, dar na. Le e lene sa dea bani pe emisiuni care au facut istorie gen Castigi in 60 de secunde sau Cu banii jos. Tin minte ca unele probe din Castigi erau intrend in perioada aia.
  • andipanda andipanda
    Ghinion,l-ati prins pe mile in tura.
  • mile mile
    iuli, pai nu ziceai tu ca pro 2 va avea nu stiu ce emisiuni , iata ca nimic
  • Iuli Iuli
    O vor pune Joia si v-a lua bataie de la Las Fierbinti. Proasta organizare
  • mile mile
    mareane , asa ai zis si despre emisiunea de la prima tv , iar acum te uiti la ea ca e la pro tv, stim asta
  • marian marian
    NEINTERESANT , MILE POTI SA TE INSCRI ESTE EXACT PENRTU TINE
  • mile mile
    bravo pt dan , este o vedeta adevarata si nu ca mascaricii de la pro tv
  • Gibson Gibson
    In sfârșit dispare Negru din peisaj. Devenise obositor.
  • mile mile
    este bine ca mai schimba prezentatori, asa devine plictiseala cu tot aceeasi , dan este o vedeta mare in romania si un profesionist in tv cu peste 10 ani de experienta , are umor , a prezentat emisiunea ce talente bravo bravissimo , cand alte tv nu stiau ce e aia , ei cred ca au invetat emisiunile cu talentati
  • Mihail Mihail
    Eu presimt ca nu va avea viata lunga. Mai bine o puneau pe Mirela Vaida..
  • binggle binggle
    se anunta un show foarte slab, de cacao mai bine spus pt anul 2017. Se va vedea in audiente.

Trimite un comentariu

sus