Skip to main content

Firma fostelor PR din Antena 1 comunică pentru o platformă de artiști și influenceri. Inna, Delia, Carla’s Dreams , Bendeac și BRomania, printre ei

 
Firma fostelor PR din Antena 1 comunică pentru o platformă de artiști și influenceri. Inna, Delia, Carla’s Dreams , Bendeac și BRomania, printre ei

PRIMUL CLIENT. Fabrica de PR, firma lansată de Camelia Cavadia și Alina Sin (foste PR la Antena 1) anunță primul client. Este vorba de Global, platformă de artiști, producători muzicali și influenceri, dezvoltată de Global Records.

Publicitate

Printre aceștia: Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Mihai Bendeac, BRomania și Ilie’s Vlog.


Fabrica de PR:

“Cu peste 70 de artiști, producători muzicali și online influencers, Global este în acest moment cel mai important jucător de pe piaţa de entertainment, cumulând servicii de records label, talent management, booking & events, publishing, producţie și organizare de evenimente, influencers management”.

“După succesul uluitor înregistrat de INNA, cel mai cunoscut artist roman pe plan internațional, care în acest moment are 12 milioane de fani pe Facebook, 3 milioane de subscriberi pe Youtube, aproape 2 milioane de followerși pe Instagram şi un total de aproape 2 miliarde de vizualizări pe Youtube, Global a dezvoltat sub umbrela sa cei mai de succes artişti și influenceri ai momentului, printre care: Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Laura Giurcanu, BRomania, Gina Pistol, Like One, Mihai Bendeac, Selly, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, Ilie’s Vlogs etc.” 

Cifrele cumulate ale artiștilor și influencerilor Global Records:

• 34 milioane fani pe Facebook
• 13 milioane followersi pe Instagram
• 3,5 miliarde de view-uri pe Youtube
• 14 milioane subscriberi Youtube
• 1 miliard view-uri pe Facebook


Fabrica de PR a fost lansată de Camelia Cavadia (fost PR Manager Antena 1, anterior PR Pro TV) și de Alina Sin (Senior PR Antena 1, de asemenea ex Pro TV).

Global Records este fondată de Ștefan Lucian Gitita (cel care a lansat-o pe INNA) și de către INNA, iar ulterior, datorită dezvoltării companiei pe mai multe divizii, a intrat în parteneriat și Răzvan Munteanu (Soțul Deliei).

Cele două au plecat în urmă cu câteva săptămâni de la Antena 1, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cand vom castiga Eurovisionul? Asta-i intrebarea. In anii 2000 toata Europa credea ca Malta sau Islanda vor castiga, ca e randul lor...bla bla bla.
    Acum, in 2017/2018 chiar se spune ca este randul Bulgariei si/sau Romaniei.
    In ultimii 2 ani Bulgaria a fost in fata noastra, dar si Romania este in carti. Suntem o tara de la care se asteapta o victorie in curand, dupa multi ani de rezultate bune. Suntem prosti daca nu luam in serios Eurovisionul.

Trimite un comentariu