Skip to main content

Grila de toamnă la Prima TV: Cârcotașii, Schimb de mame, Trăsniţii şi Supercireaşa

 
Grila de toamnă la Prima TV: Cârcotașii, Schimb de mame, Trăsniţii şi Supercireaşa

Prima TV lansează grilă de toamnă pe 4 septembrie, cu producțiile sale deja „tradiționale”: Cârcotașii, Trăsniții, Schimb de mame. Noutatea grilei este un serial italienesc, Pasiune toscană, a cărui dată nu a fost încă anunţată.

Publicitate

Grila de toamnă a Prima TV, în continuare: 

Zilnic de luni până duminică de la 19.30. Al cincilea sezon Mama mea gătește mai bine va debuta pe 4 septembrie, de luni până duminică, de la ora 19.30. Emisiunea prezintă echipe formate din mamă și fiică/fiu care gătesc împreună.

Horia Vîrlan, juratul emisiunii: „Vrem să facem emisiunea puțin mai colorată cu imagini din culise astfel încât telespectatorii vor avea ocazia să vadă ce facem în timpul pauzelor: citim, mâncăm sau pur și simplu jucăm table. Cu siguranță vom avea mâncare ba mai bună, ba mai rea, ba mai gustoasă și echipe care se plâng că nu e timp suficient sau echipe care termină mai repede. Vom avea din toate dar cu siguranță vom avea mâncare gătită ca la mama acasă. Pe parcursul noului sezon vom vedea care mamă gătește mai bine”.

Miercurea de la 20.30, din 13 septembrie, revine Cronica Cârcotașilor cu un nou sezon.

Sâmbăta, Supercireașa de pe tort , din 16 septembrie, de la ora 20.30. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Meniul va avea o temă dată de maestrul Horia Vîrlan și este alcătuit din aperitiv, fel principal și desert. 

Duminică, 17 septembrie, debutează noul sezon Schimb de mame, care va fi difuzat de la ora 20.30. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”. Mai mult, fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câștiga titlul de “Prima Mamă” care va fi stabilit prin votul telespectatorilor la SMS 1444. 

Din 18 septembrie revine serialul Trăsniţii, de luni până miercuri, de la ora 22.30. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoașe, Teo, Chiorete și Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite”. Tot din 18 septembrie, Pupăză își așteaptă noua asistentă care va fi aleasă printr-un casting deschis aici.


Din 30 septembrie revine în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA.

Pasiune toscană, trailer

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • sunt emisiuni mai decente , iar carcotasii sunt buni , trasnitii sunt la fel ca las fierbinti , mai putin de ras la ambele , dar este un serial de cartea recordurilor , in romania nimeni nu ii va intrece , cele culinare sunt interesante , dar poate ca nu au capatos sau maruta , de aceea nu sunt mai vizionati , nici nu vrem
  • Numai aere de interesati va dati toti. Macar puteti sa face ti un post mai bun ca prima, macar va permite ti asta? Sa dam din gura sa aratam cu degetu toti putem. Oricum prima va fi in ograda DIGI.
  • prima tv nu mai produce interes ...m as bucura daca ar vinde o celor de la digi poate se vor face investitii poate vor disparea carcotasii traznitii si vor face emisiunile care au prins la prima ...gen copii spun lucruri traznite vrei sa fi miliardar poate cumpara master chef si asa nu mai e la pro tv
  • Daca ar scoate "telesopingul" ala de ore de dimineata ar fi o televiziune super ..despre grila de toamna .. e ok se merge "pe blat" adica si peste 3 ani pot fi accelasi emisiuni ..totusi "Prima TV" e un brend si atat :)
  • Nu stiu daca lumea isi da seama cat sunt de populare serialele turcesti. Nu numai ca au anihilat telenovelele latino-americane, dar chiar in America Latina insasi, serialele turcesti au ajuns sa detroneze telenovelele locale. Acum se fac telenovele, care de fapt sunt remake-uri ale serialelor turcesti. Nu ma asteptam, dar asa este. Sper ca cineva care se pricepe mai bine, sa poata spune exact titlurile serialelor respective.

Trimite un comentariu