Skip to main content

Grila de toamnă la Prima TV: Cârcotaşii, Schimb de mame, Trăsniţii şi Supercireaşa

 
Grila de toamnă la Prima TV: Cârcotaşii, Schimb de mame, Trăsniţii şi Supercireaşa

Prima TV lansează grilă de toamnă pe 4 septembrie, cu producţiile sale deja „tradiţionale”: Cârcotaşii, Trăsniţii, Schimb de mame. Noutatea grilei este un serial italienesc, Pasiune toscană, a cărui dată nu a fost încă anunţată.

Publicitate

Grila de toamnă a Prima TV, în continuare:

Zilnic de luni până duminică de la 19.30. Al cincilea sezon Mama mea găteşte mai bine va debuta pe 4 septembrie, de luni până duminică, de la ora 19.30. Emisiunea prezintă echipe formate din mamă şi fiică/fiu care gătesc împreună.

Horia Vîrlan, juratul emisiunii: „Vrem să facem emisiunea puţin mai colorată cu imagini din culise astfel încât telespectatorii vor avea ocazia să vadă ce facem în timpul pauzelor: citim, mâncăm sau pur şi simplu jucăm table. Cu siguranţă vom avea mâncare ba mai bună, ba mai rea, ba mai gustoasă şi echipe care se plâng că nu e timp suficient sau echipe care termină mai repede. Vom avea din toate dar cu siguranţă vom avea mâncare gătită ca la mama acasă. Pe parcursul noului sezon vom vedea care mamă găteşte mai bine”.

Miercurea de la 20.30, din 13 septembrie, revine Cronica Cârcotaşilor cu un nou sezon.

Sâmbăta, Supercireaşa de pe tort , din 16 septembrie, de la ora 20.30. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Meniul va avea o temă dată de maestrul Horia Vîrlan şi este alcătuit din aperitiv, fel principal şi desert.

Duminică, 17 septembrie, debutează noul sezon Schimb de mame, care va fi difuzat de la ora 20.30. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii şi vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”. Mai mult, fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câştiga titlul de “Prima Mamă” care va fi stabilit prin votul telespectatorilor la SMS 1444.

Din 18 septembrie revine serialul Trăsniţii, de luni până miercuri, de la ora 22.30. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoaşe, Teo, Chiorete şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite”. Tot din 18 septembrie, Pupăză îşi aşteaptă noua asistentă care va fi aleasă printr-un casting deschis aici.


Din 30 septembrie revine în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupţie şi a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA.

Pasiune toscană, trailer

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fan PrimaTv fan PrimaTv
    o grila veche dar acceptabila ...placuta de vizionat fara scandaluri certuri si mizerii pe banii multi ca la altii ...
  • mile mile
    sunt emisiuni mai decente , iar carcotasii sunt buni , trasnitii sunt la fel ca las fierbinti , mai putin de ras la ambele , dar este un serial de cartea recordurilor , in romania nimeni nu ii va intrece , cele culinare sunt interesante , dar poate ca nu au capatos sau maruta , de aceea nu sunt mai vizionati , nici nu vrem
  • alice alice
    tot in 4:3 ...
  • hasmote hasmote
    Numai aere de interesati va dati toti. Macar puteti sa face ti un post mai bun ca prima, macar va permite ti asta? Sa dam din gura sa aratam cu degetu toti putem. Oricum prima va fi in ograda DIGI.
  • dan dan
    prima tv nu mai produce interes ...m as bucura daca ar vinde o celor de la digi poate se vor face investitii poate vor disparea carcotasii traznitii si vor face emisiunile care au prins la prima ...gen copii spun lucruri traznite vrei sa fi miliardar poate cumpara master chef si asa nu mai e la pro tv
  • Vultur Vultur
    Daca ar scoate "telesopingul" ala de ore de dimineata ar fi o televiziune super ..despre grila de toamna .. e ok se merge "pe blat" adica si peste 3 ani pot fi accelasi emisiuni ..totusi "Prima TV" e un brend si atat :)
  • Ana Manole Ana Manole
    Nu stiu daca lumea isi da seama cat sunt de populare serialele turcesti. Nu numai ca au anihilat telenovelele latino-americane, dar chiar in America Latina insasi, serialele turcesti au ajuns sa detroneze telenovelele locale. Acum se fac telenovele, care de fapt sunt remake-uri ale serialelor turcesti. Nu ma asteptam, dar asa este. Sper ca cineva care se pricepe mai bine, sa poata spune exact titlurile serialelor respective.
  • All In Uta All In Uta
    Mai exista Alinuta?
  • Florin Florin
    nu se mai termina odata penibilitatea aia de trasnitii
  • Alinuta777 Alinuta777
    mai exista Prima?

Trimite un comentariu

sus