Skip to main content

Două telenovele noi pe Pro 2, fostul Acasă TV: un serial indian și unul turcesc

 
Două telenovele noi pe Pro 2, fostul Acasă TV: un serial indian și unul turcesc

Schimbarea Acasă TV în Pro 2 aduce doar două noutăți în grilă. Cel puțin deocamdată. Postul TV are două noi seriale, din 28 august: Inimi rătăcite și Secrete de familie.  

Publicitate

În fiecare zi, de la 17:30, PRO 2 (fostul Acasă TV) a programat serialul indian Inimi rătăcite, a cărui poveste gravitează în jurul triunghiului amoros dintre Twinle, Yuvraj și Knuj. Twinkle este îndrăgostită nebunește de Yuvraj, în ciuda faptului că mamele celor doi au un trecut nu tocmai fericit în comun. În realitate, Yuvraj o înșală pe Twinkle din dorința de a-și răzbuna mama. Twinkle alege familia în locul iubirii și astfel se mărită cu Kunj, un bărbat bogat care a fost mereu alături de ea, iar atunci când cei doi urmează să aibă un copil, Kunj are un accident. Crezând că soțul fetei sale a murit, mama lui Twinkle o va căsători pe aceasta cu Yuvraj, însă Kunj se întoarce și descoperă cu uimire că soția sa este acum alături de inamicul lui și promite să se răzbune.

De la ora 21:00, de luni până duminică la PRO 2 difuzează Secrete în familie, un nou serial de producție turcească. Kemal Ipekci, un om de afaceri faimos, trăiește o viață de invidiat în Istanbul alături de soție și cei doi copii, Mert și Cicek. Un incident care îl are ca protagonist pe fiul său scoate la lumină faptul că tatăl are, în paralel, o altă familie de care nimeni nu știa. Iubita lui din tinerețe, Nilgun și gemenii lor, Kadir și Hasret, trăiesc în orașul Adana, departe de ochii lumii. Kemal a fost nevoit să trăiască o viață dublă până atunci, dar, atunci când adevărul iese la iveală, Kemal trebuie să se lupte cu problemele neașteptate, pentru a-și proteja iubirea și copiii.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu