Skip to main content

Mai multe posturi Discovery intră în rețeaua Akta după o absență de câțiva ani

 
Mai multe posturi Discovery intră în rețeaua Akta după o absență de câțiva ani
Discovery

Posturile Disocvery revin în rețeaua Akta după ce au lipsit în ultimii ani din grilele companiei de cablu. Compania Discovery a anunțat semnarea unui parteneriat extins ce vizează canalele Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC şi ID Xtra.

Publicitate

Cele cinci canale vor intra pe rețeaua Akta din 1 septembrie, au anunțat reprezentanții grupului de media. 

Dinu Malacopol, CEO AKTA: „În efortul permanent pe care îl facem pentru a asigura clienților noștri servicii noi și valoroase, AKTA a încheiat acest contract comercial care va completa oferta noastră actuală de programe TV din cele mai diverse domenii de interes: aventură și supraviețuire, natură, cultură, modă sau sport. Astfel, iubitorii sporturilor vor avea posibilitatea de a urmări în direct mai multe competiții majore – precum US Open, La Vuelta, Premier League etc. – în timp ce pasionații de documentare vor fi în măsură să vadă o serie întreagă de programe noi și fascinante. Vom continua și în viitor să aducem clienților noștri cele mai bune programe si tehnologii disponibile, precum și să le oferim cele mai bune servicii.”

Victoria Davies, SVP, Country Manager Discovery Networks Europa Centrală și de Est, a declarat: “Eforturile depuse de ambele părți au dat roade, așadar suntem bucuroși să anunțăm acest nou parteneriat, care le va readuce telespectatorilor noştri accesul la câteva dintre cele mai îndrăgite canale Discovery disponibile în România. Portfoliul nostru se bucură acum de o distribuţie completă pe piaţa din România, ceea ce confirmă încă o dată angajamentul şi obiectivele noastre pe termen lung: să creăm şi să punem la dispoziţia partenerilor și a fanilor noștri conţinut premium relevant, dintr-o gamă largă de genuri”.

De menționat că vara aceasta, Akta a început să retransmită și canalele Dolce Sport 5 și Dolce Sport 6 (posturi care din 12 septembrie își vor schimba numele în Telekom Sport). 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu