Skip to main content

Meciul de box dintre Mayweather şi McGregor, difuzat de Pro TV, în weekend

 
Meciul de box dintre Mayweather şi McGregor, difuzat de Pro TV, în weekend

PRO TV difuzează meciul de box dintre Mayweather şi McGregor. Partida se va vedea în România duminică, 27 august, de la ora 7.00.

Publicitate

Conor McGregor (29 ani) este primul şi singurul luptător din istorie care a câştigat două titluri în două divizii diferite în acelaşi timp, în cea mai tare promoţie de arte marţiale mixte din lume, Ultimate Fighting Championship.

Mult mai în vârstă decât competitorul său, Floyd Mayweather (40 ani) este campion în cinci divizii diferite, unde a câştigat opt titluri mondiale, fiind considerat de multe publicaţii de specialitate ca fiind cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani.

Dacă va câştiga meciul de duminică dimineaţa, Floyd Mayweather va depăşi recordul deţinut de celebrul Rocky Marciano, de 49 de victorii din tot atâtea meciuri. Cei doi sunt în acest moment la egalitate, având palmarese identice, 49-0.

Meciul dintre cei doi începe pe 27 august, la 07:00, la PRO TV, iar întreaga gală va fi transmisă de la ora 4 dimineaţa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eduard Eduard
    Reclameleee neauu imbatranit
  • ss ss
    Dupa 6 dimineata cred
  • Mihai Mihai
    La ce ora are loc meciul si cand? Multumesc.
  • Mile Mile
    Mile, da-te-n *** mea de semiretardat-***. Taranoi infect. *** ***
  • mile mile
    pe antena1 va fi un film pentru copii la 3 dimineata (Lumea colorată a lui Saige) si toti copii sunt convins ca se vor uita .
    ma rog la manastire sa aiba audienta mai mare decat boxistii aceia de pe protv.
  • F F
    Știm mile. Dacă nu este pe antena, nu este bun.

    Iuli, când vor avea ce sa scrie despre Antena, o vor face. După cum vezi, scriu despre toată lumea. Data trecuta parca au scos la 6 dimineata cifre de prime time, deci interes este pentru asta.
  • mile mile
    mareane, pai acasa nu are doar ,,,,, turcesti, zi si de ei, comabati bine dar.....
  • marian marian
    Iuli si ce vrei despre turci sa ne mai lase ca nu ne intereseaza canalul ca pute trebuie sa puna capacul , ca se lauda prea mult , ,de antenuta ce sa spun .iar pro mai da cate ceva interesant sa stie lumea ca e meci , daca nu-ti convine nu citi . uitate pe radar ca acolo se lauda turci cu stirile ca au facut 1 punct rating la 12 ,cand celalalte televiziuni dau reluari , crezi ca daca au furat starcl va face o branza cand incepe pro si antenuta , grila de toamna , ca ei in afara de ,,,,,,,, turcesti . nu au nimic interesant , asa ca nu mai exagera ca dau pre multa reclama pentru pro
  • Iuli Iuli
    Multa reclama pentru protv.
  • mile mile
    nu va fi cine stie ce , e doar un spectacol pt bani multi

Trimite un comentariu

sus