Skip to main content

Meciul de box dintre Mayweather și McGregor, difuzat de Pro TV, în weekend

 
Meciul de box dintre Mayweather și McGregor, difuzat de Pro TV, în weekend

PRO TV difuzează meciul de box dintre Mayweather și McGregor. Partida se va vedea în România duminică, 27 august, de la ora 7.00. 

Conor McGregor (29 ani) este primul și singurul luptător din istorie care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp, în cea mai tare promoţie de arte marţiale mixte din lume, Ultimate Fighting Championship.

Publicitate

Mult mai în vârstă decât competitorul său, Floyd Mayweather (40 ani) este campion în cinci divizii diferite, unde a câștigat opt titluri mondiale, fiind considerat de multe publicaţii de specialitate ca fiind cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani.

Dacă va câştiga meciul de duminică dimineaţa, Floyd Mayweather va depăşi recordul deţinut de celebrul Rocky Marciano, de 49 de victorii din tot atâtea meciuri. Cei doi sunt în acest moment la egalitate, având palmarese identice, 49-0.

Meciul dintre cei doi începe pe 27 august, la 07:00, la PRO TV, iar întreaga gală va fi transmisă de la ora 4 dimineața.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • pe antena1 va fi un film pentru copii la 3 dimineata (Lumea colorată a lui Saige) si toti copii sunt convins ca se vor uita .
    ma rog la manastire sa aiba audienta mai mare decat boxistii aceia de pe protv.
  • Știm mile. Dacă nu este pe antena, nu este bun.

    Iuli, când vor avea ce sa scrie despre Antena, o vor face. După cum vezi, scriu despre toată lumea. Data trecuta parca au scos la 6 dimineata cifre de prime time, deci interes este pentru asta.
  • Iuli si ce vrei despre turci sa ne mai lase ca nu ne intereseaza canalul ca pute trebuie sa puna capacul , ca se lauda prea mult , ,de antenuta ce sa spun .iar pro mai da cate ceva interesant sa stie lumea ca e meci , daca nu-ti convine nu citi . uitate pe radar ca acolo se lauda turci cu stirile ca au facut 1 punct rating la 12 ,cand celalalte televiziuni dau reluari , crezi ca daca au furat starcl va face o branza cand incepe pro si antenuta , grila de toamna , ca ei in afara de ,,,,,,,, turcesti . nu au nimic interesant , asa ca nu mai exagera ca dau pre multa reclama pentru pro

Trimite un comentariu