Skip to main content

Presa de satiră. Kamikaze: "Pomohaci, tu pentru noi, eşti ca Michael Jackson 2"

 
Presa de satiră. Kamikaze: "Pomohaci, tu pentru noi, eşti ca Michael Jackson 2"

Subiectele din presa de azi. Ziarele de satiră, între scandalul care îl are în prim-plan pe fostul preot Pomohaci şi tensiunile diplomatice dintre România şi Rusia.

Publicitate

Kamikaze deschide ediţia de azi cu scandalul sexual în care este implicat fotul preot Cristian Pomohaci.

Satiricul titrează azi: "Pomohaci, tu pentru noi, eşti ca Michael Jackson 2"

Caţavencii: "Scutul antitrompetă"

"Provocările tot mai vocale venite de la Răsărit obligă România să reacţioneze ferm cu scutul antitrompetă. Intraţi în vrie, clovnii Federaţiei Duse văd că România e din ce în ce mai Mare", scrie ziarul de pamflet.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

  • Adevărul: "Primari hapsâni"

"În localităţile din România au fost convocate în ultimele zile şedinţe de consiliu local sau judeţean, al căror punct principal pe ordinea de zi a fost creşterea lefurilor angajaţilor din administraţia publică", potrivit Adevărul.

  • România liberă: "Venituri de ciocoi la stat"

Potrivit RL, "secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Cornel Ciocoiu a fost demis din Guvernul Grindeanul pe 19 iunie, pensionat pe 29 iunie şi reangajat de Guvernul Tudose pe 30 iunie pe aceeaşi funcţie.

Acum are o pensie de 13.726 lei şi un salariu de 8.187 lei. Scuza oficială este că totul a fost legal, iar poliţistul nu avea de unde să ştie că va fi angajat din nou."

  • Cotidianul: "Dramele fraţilor noştri plecaţi la muncă"

Cotidianul scrie azi că, "de ani de zile, din ce în ce mai mulţi români pleacă prin alte locuri în căutarea unei vieţi mai bune. Mulţi dintre ei de condiţie modestă, vor doar să-şi ducă traiul de zi cu zi. Mitul căutătorilor de comori s-a spulberat de mult însă. Au rămas doar frica de sărăcie, strânsul din dinţi şi munca pe brânci."

  • Evenimentul zilei: "Cu o infrastructură la pământ, Ministerul Sănătăţii ţine sute de milioane de lei în cont"

Potrivit Evz, "în 2015 au rămas necheltuite din veniturile proprii, potrivit Curţii de Conturi, nu mai puţin de 522 de milioane de lei."

  • Libertatea: "Strigătul disperat al unor părinţi: 'Viaţa copilului nostru stă în mâna unui funcţionar'"

"Părinţii unui băieţel de patru ani, bolnav de cancer, au fost plimbaţi câteva luni între instituţiile statului român, pentru a obţine o semnătură necesară unei intervenţii chirurgicale pe care micuţul ar trebui să o facă în Italia. După zeci de drumuri, li s-a spus că salariatul care ar trebui să semneze actul e în concediu acum", potrivit Libertatea.

  • Click: "El are o pensie de 24.700 de lei!"

"Scandalul pensiilor speciale scoate la iveală ce privilegii au unii bugetari. Vorbim despre anumite categorii: magistraţii, diplomaţii şi parlamentarii. Aşa s-a aflat şi că cea mai mare pensie din România o încasează un fost procuror din Argeş, Gheorghe Bălăşoiu, care a fost şi şeful penitenciarului Colibaşi. 41.000 de lei pe hărtie, 34.700 de lei în mână", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus