Skip to main content

Sezonul șapte Vocea României, în prima parte a lunii septembrie

 
Sezonul șapte Vocea României, în prima parte a lunii septembrie

Vocea României revine cu al șaptelea sezon din luna septembrie. Pro TV a anunțat că show-ul va debuta pe 8 septembrie, de la 20.30. 

Publicitate

Noutatea show-ului din acest an este noul jurat, Adi Despot, de la Vița de Vie care a venit în locul lui Marius Moga. 

„Pe 8 septembrie se lansează sezonul șapte Vocea României și aștept cu nerăbdare acest moment! Mă simt și eu ca la debut, pentru că avem un antrenor nou, avem reguli noi, avem același format extraordinar și îi avem pe Tudor, Smiley, Lori și Despot într-o formă incredibilă. Bineînțeles că venirea lui Adrian Despot i-a stimulat cumva pe toți ceilalți și i-a făcut să ajungă la performanțele la care au ajuns acum. Veți vedea, sunt niște situații formidabile realizate de aceștia! Dar, mai presus de toate, avem niște voci uluitoare! Mă mir de fiecare dată și mă întreb de unde avem atâția concurenți foarte buni. O să fie un sezon memorabil, cu siguranță.”, a spus Pavel Bartoș.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Abia azi am vazut promo-ul pentru Vocea, implicit ca nu se mai afla Moga printre jurati. Daca scapati si de Chirila cred ca se vor dubla audientele! Adi Despot mi se pare o alegere foarte buna! Din puctul meu de vedere ar trebui adoptat modelul din SUA cu doi barbati si doua femei in juriu.
  • Pai nu trebuie sa le vezi tu, mai ales ca tu le vezi abia când ajung la antene. Poate le ia antena la temptation sau te cunosc, sa le facă vedete și pentru tine.
  • Am vazut pe radar ca antenuta schimba si ea grafica ca doar trebuie sa copieze tot ce face pro , numai este mereu aproape ci mereu cu tine mile din 29 august

Trimite un comentariu