Skip to main content

Visuri la cheie revine de la jumătatea lunii septembrie. Emisiunea va avea 13 ediții

 
Visuri la cheie revine de la jumătatea lunii septembrie. Emisiunea va avea 13 ediții

Sezonul al patrulea al emisiunii Visuri la cheie va debuta miercuri, 13 septembrie, de la 20.30, la Pro TV. Sezonul acesta al emisiunii va avea 13 ediții, anunță postul TV. 

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi străbat țara în lung și-n lat pentru a ajuta familii cu care viața a fost dură, oferindu-le un cămin nou. 

Publicitate

”Sezonul patru Visuri la cheie începe pe 13 septembrie și va avea 13 ediții pline de emoție. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât și pentru familiile care merită șansa la o viață mai bună. Emisiunea revine în toamnă cu renovări spectaculoase, case construite de la zero și cu poveștile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenței și curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, Visuri la cheie nu poate ajuta o țară întreagă, dar poate deveni un model de urmat și cred cu tărie că dacă toți am fi mai atenți în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru și să ajutăm.”, a spus Dragoș Bucur.

Ce va avea la concurență Visurile la cheie

Antena 1 a programat, tot din 13 septembrie, dar de la ora 20.00 un nou game show, The Wall, ce va avea o durată de o oră. De la 21.00, postul a programat, tot din 13 septembrie, noul sezon al serialului de comedie Băieți de Oraș, creat de Mihai Bendeac. (detalii despre grila Antenei 1, AICI

Kanal D va avea, ca de obicei, serial turcesc. Din această toamnă, după Bahar: viață furată, Kanal D va difuza În bătaia inimii, din 4 septembrie (grila de toamnă a Kanal D, AICI).

Grila de toamnă, din prime-time, a Pro TV va debuta pe 8 septembrie, cu sezonul șapte al Vocea României. Pe 12 septembrie va începe Las Fierbinți (grila de toamnă a Pro TV, AICI)

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Visuri la cheie a rupt comercialul sezoanele trecute. Bineînțeles, persoanele fără cultura sunt incapabile sa facă diferența între genul unei emisiuni și calitatea acesteia. Probabil sunt genul de persoane care rad la toate comediile, mai ales dacă li se spune ca sunt comedii înainte. Condiția este bineînțeles sa nu fie pe PROTV.
  • geo,ce te ingrijorezi tu de antena, acuma cand protv difuzeaza emisiuni lacrimojene postac protvestii stau ascunsii,o emisiune cu cazuri sociale , pentru taranii si pensonarii , eu ma uit la baeti de oras, un serial pentru cei tinerii si educatii asa ca mine
  • Este clar.
    Băieți de Oraș va fi pe locul 3 pe național și urban și se va lupta pentru poziția a doua, pe comercial, cu cei de la Kanal D.

Trimite un comentariu