Skip to main content

Visuri la cheie revine de la jumătatea lunii septembrie. Emisiunea va avea 13 ediţii

 
Visuri la cheie revine de la jumătatea lunii septembrie. Emisiunea va avea 13 ediţii

Sezonul al patrulea al emisiunii Visuri la cheie va debuta miercuri, 13 septembrie, de la 20.30, la Pro TV. Sezonul acesta al emisiunii va avea 13 ediţii, anunţă postul TV.

Publicitate

Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi străbat ţara în lung şi-n lat pentru a ajuta familii cu care viaţa a fost dură, oferindu-le un cămin nou.

”Sezonul patru Visuri la cheie începe pe 13 septembrie şi va avea 13 ediţii pline de emoţie. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât şi pentru familiile care merită şansa la o viaţă mai bună. Emisiunea revine în toamnă cu renovări spectaculoase, case construite de la zero şi cu poveştile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenţei şi curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, Visuri la cheie nu poate ajuta o ţară întreagă, dar poate deveni un model de urmat şi cred cu tărie că dacă toţi am fi mai atenţi în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru şi să ajutăm.”, a spus Dragoş Bucur.

Ce va avea la concurenţă Visurile la cheie

Antena 1 a programat, tot din 13 septembrie, dar de la ora 20.00 un nou game show, The Wall, ce va avea o durată de o oră. De la 21.00, postul a programat, tot din 13 septembrie, noul sezon al serialului de comedie Băieţi de Oraş, creat de Mihai Bendeac. (detalii despre grila Antenei 1, AICI)

Kanal D va avea, ca de obicei, serial turcesc. Din această toamnă, după Bahar: viaţă furată, Kanal D va difuza În bătaia inimii, din 4 septembrie (grila de toamnă a Kanal D, AICI).

Grila de toamnă, din prime-time, a Pro TV va debuta pe 8 septembrie, cu sezonul şapte al Vocea României. Pe 12 septembrie va începe Las Fierbinţi (grila de toamnă a Pro TV, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Valentin Valentin
  Mile asta este parerea ta despre ceea ce difuzeaza pro tv-ul. Toti avem dreptul la o parere fie ca e buna sau nu.
 • F F
  Visuri la cheie a rupt comercialul sezoanele trecute. Bineînțeles, persoanele fără cultura sunt incapabile sa facă diferența între genul unei emisiuni și calitatea acesteia. Probabil sunt genul de persoane care rad la toate comediile, mai ales dacă li se spune ca sunt comedii înainte. Condiția este bineînțeles sa nu fie pe PROTV.
 • mile mile
  geo,ce te ingrijorezi tu de antena, acuma cand protv difuzeaza emisiuni lacrimojene postac protvestii stau ascunsii,o emisiune cu cazuri sociale , pentru taranii si pensonarii , eu ma uit la baeti de oras, un serial pentru cei tinerii si educatii asa ca mine
 • geo geo
  Este clar.
  Băieți de Oraș va fi pe locul 3 pe național și urban și se va lupta pentru poziția a doua, pe comercial, cu cei de la Kanal D.

Trimite un comentariu

sus