Skip to main content

A fost de la ei. Emisia TVR 1, oprită chiar în timpul emisiunii Starea Naţiei

 
A fost de la ei. Emisia TVR 1, oprită chiar în timpul emisiunii Starea Naţiei

„I s-a gasit Rapidului securitatea în sânge” a fost ultima propoziţie care s-a auzit la Starea Naţiei de marţi, 19 septembrie, înainte ca emisia TVR 1 să se blocheze.

Publicitate

Subiectul momentului era cum intenţionează primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, să plătească aproape trei milioane de euro pe patru ani pentru o revistă trimestrială, subiect despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

În locul emisiei Starea Naţiei a intrat mira pentru câteva momente, dar a revenit apoi cu următorul subiect „Cade ţara pe noi. Cum procedăm?”.

Întreruperea a fost din motive tehnice, a explicat Dragoş Pătraru pentru Paginademedia.ro. „Ne-am interesat aseară şi a fost o defecţiune tehnică”, a spus Pătraru.

Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

„În legatura cu comentariile care au aparut pe net din partea telespectatorilor îngrijoraţi de un posibil act de cenzură, eu zic că, dacă era să fie cenzură la TVR, nu ajungeam aici. Oricum, dacă era să fim cenzuraţi, nu cred că primarul Tudorache are atâta putere să întrerupă emisia la TVR. Chiar dacă intenţionează să dea trei milioane de euro din banii bucureştenilor pe o revistă trimestrială.”

Emisiunea integrală, cu tot cu întreruperea, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Airinei Alexandru Airinei Alexandru
    Dacă ar fi fost cenzură, ar fi oprit emisia și la TVR 2 în timpul reluării.
  • Digi Digi
    Ca sa se victimizeze Patraru, de aia ar opri-o. Pentru rating. Pentru ca publicul lui chiar crede ca el se lupta cu coruptia si partidul. Doar ca face si el parte din partidul rosu.
  • gigi gigi
    De ce ar opri cineva o emisiune la care nu se uita nimeni?
  • Ghoerghe Vasile Ghoerghe Vasile
    Il urnaream cu mare drag aseara pe Patraru, le zicea domne de il scotea pe geam afara. Ce luptator, ce justitiar! Cand hop: mira! Exact cand dadea mai tare in ei. Ce ghinion are baiatul asta sa fie cenzurat peste tot unde se duce. Au ceva cu el clar! E singurul cinstit din presa, necorupt, care face emisiunea altruist, pe gratis, vine si cu bani de acasa sa se lupte cu fortele raului! Doamne iarta-ma, dar sa credeti voi asta, public de wowbiz al lui patraru!
  • Livia pila Livia pila
    Obae, voi chiar aveti probleme mari cu cenzura. Cand ai pus ditamai titlul ca Patraru se lupta *** nu ai mai cenzurat cuvantul similar in romana. In schimb, la toate comentariile il cenzurezi automat. Pai hotaraste-te si respecta si tu regula!
  • Lucian Lucian
    Audiente "Romania, jos palaria!" ?
  • Livia pila Livia pila
    A fost cenzura clar! *** din tvr l-a sabotat! Sa plece cat mai repede! Daca ii iese banu ca are audienta mai mare ca 1, nu mai conteaza ce e in spate, nu se mai lupta cu ***, nu mai e cenzurat!
  • F F
    Dacă se întâmpla la digi, se întorcea pe toate părțile. Parca au avut un breaking news care i-a întrerupt emisiunea și nu i-a convenit.
  • livia pilă livia pilă
    A fost vorba despre o problema care arata cit e de performanta institutia noastra sub inteleapta conducere a Irinei Radu.

Trimite un comentariu

sus