Skip to main content

A fost de la ei. Emisia TVR 1, oprită chiar în timpul emisiunii Starea Nației

 
A fost de la ei. Emisia TVR 1, oprită chiar în timpul emisiunii Starea Nației

„I s-a gasit Rapidului securitatea în sânge” a fost ultima propoziție care s-a auzit la Starea Nației de marți, 19 septembrie, înainte ca emisia TVR 1 să se blocheze.

Publicitate

Subiectul momentului era cum intenționează primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, să plătească aproape trei milioane de euro pe patru ani pentru o revistă trimestrială, subiect despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

În locul emisiei Starea Nației a intrat mira pentru câteva momente, dar a revenit apoi cu următorul subiect „Cade țara pe noi. Cum procedăm?”. 

Întreruperea a fost din motive tehnice, a explicat Dragoș Pătraru pentru Paginademedia.ro. „Ne-am interesat aseară și a fost o defecțiune tehnică”, a spus Pătraru. 

Dragoș Pătraru, pentru Paginademedia.ro: 

„În legatura cu comentariile care au aparut pe net din partea telespectatorilor îngrijorați de un posibil act de cenzură, eu zic că, dacă era să fie cenzură la TVR, nu ajungeam aici. Oricum, dacă era să fim cenzurați, nu cred că primarul Tudorache are atâta putere să întrerupă emisia la TVR. Chiar dacă intenționează să dea trei milioane de euro din banii bucureștenilor pe o revistă trimestrială.”

Emisiunea integrală, cu tot cu întreruperea, AICI

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ca sa se victimizeze Patraru, de aia ar opri-o. Pentru rating. Pentru ca publicul lui chiar crede ca el se lupta cu coruptia si partidul. Doar ca face si el parte din partidul rosu.
  • Il urnaream cu mare drag aseara pe Patraru, le zicea domne de il scotea pe geam afara. Ce luptator, ce justitiar! Cand hop: mira! Exact cand dadea mai tare in ei. Ce ghinion are baiatul asta sa fie cenzurat peste tot unde se duce. Au ceva cu el clar! E singurul cinstit din presa, necorupt, care face emisiunea altruist, pe gratis, vine si cu bani de acasa sa se lupte cu fortele raului! Doamne iarta-ma, dar sa credeti voi asta, public de wowbiz al lui patraru!
  • Obae, voi chiar aveti probleme mari cu cenzura. Cand ai pus ditamai titlul ca Patraru se lupta *** nu ai mai cenzurat cuvantul similar in romana. In schimb, la toate comentariile il cenzurezi automat. Pai hotaraste-te si respecta si tu regula!
  • A fost cenzura clar! *** din tvr l-a sabotat! Sa plece cat mai repede! Daca ii iese banu ca are audienta mai mare ca 1, nu mai conteaza ce e in spate, nu se mai lupta cu ***, nu mai e cenzurat!
  • Dacă se întâmpla la digi, se întorcea pe toate părțile. Parca au avut un breaking news care i-a întrerupt emisiunea și nu i-a convenit.

Trimite un comentariu