Skip to main content

Compania-mamă a Pro TV intră într-o alianță media alături de ProSiebenSat.1, TF1 și compania care deține Kiss FM

 
Compania-mamă a Pro TV intră într-o alianță media alături de ProSiebenSat.1, TF1 și compania care deține Kiss FM

Compania-mamă a Pro TV intră într-o alianță media europeană din care fac parte grupuri precum ProSiebenSat.1, TF1 (Franța), Dogan Broadcasting (Turcia) sau Antenna Group (grup din Grecia, cu afaceri media și în România). 

Alianța a fost creată pentru a identifica oportunități de investiții în zona digitală și pentru a facilita parteneriate strategice între membrii săi, se arată în comunicatul ce anunță parteneriatul.

Publicitate

Central European Media Enterprises, care în România deține grupul Pro, este al zecelea grup media din Europa care se alătură European Media Alliance (Alianța Media Europeană). 

European Media Alliance este o rețea media de grupuri inițiată de gigantul german ProSiebenSat.1 in 2014, și care mai include grupurile TVN (Polonia), TF1 (Franța), Channel 4 (Marea Britanie), Mediaset (Italia), MTG (Scandinavia), Dogan Broadcasting (Turcia), Antenna Group (cu operațiuni în Sud Estul Europei), Mediaset Espana (Spania) și SIC (Portugalia).

CME este o companie media ce deține 36 de televiziuni, în șase țări din Europa Centrală și de Est. România este a doua cea mai profitabilă piață pentru grupul media. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pentru receptie de televiziuni straine, cumpara-ti un antena de satelit, un receptor digital DVB-S2 ( daca televizorul tau nu are deja tuner DVB-S2) si un motor HH (o investitie totala de 100 euro, cat un telefon smart ieftin) si un vei receptiona gratuit si legal mii de canale necriptate de pe diversi sateliti ce ofera semnal in Romania. Nu trebuie sa stai la mila cablistilor sa introduca canale noi. Sunt atatea bloguri si forumuri care va explica asta pe internetul romanesc si nu va informati.
  • Stiu ca n-are legatura cu ceea ce implica acel parteneriat in cadrul respectivei aliante, dar eu, ca abonat RCS, as prefera in grila de programe cat mai multe televiziuni nationale europene in locul multora dintre cele romanesti, cu adevarat de umplutura. Sau chiar si ca pachet suplimentar la abonament. UPC e superior la capitolul canale internationale si as fi trecut de mult la ei, dar in schimb sunt multumit de internetul pe care il am si de canalele Digisport.

Trimite un comentariu