Skip to main content

Digi24 lansează campania „România NEbunului simț”

 
Digi24 lansează campania „România NEbunului simț”

Digi24 vrea să-i dea la TV pe cei cu obrazul gros. Postul lansează din 18 septembrie campania „România NEbunului simț”. 

Publicitate

Campania va fi prezentată pe post de Dana Gonț, după ce în ultima lunii s-au strâns materiale de la telespectatori (foto și video), cu oameni care sfidează regulile bunului simț. 

Sunt sute de obiceiuri mărunte pe care le observam cand ne uitam in jur si pe care le-am vrea dispărute. Niciunul dintre ele nu pare "cine stie ce mare lucru". Despre ce vorbim? Despre un chiștoc aruncat pe geamul mașinii ca, cine stie, poate ca abia ai luat-o de la spalat si inca nu iti vine sa ii murdărești scrumiera. Despre punga plină cu resturi pe care ai obosit sa o plimbi pana dai, in sfârșit, de un coș de gunoi. Si-atunci, te uiți pe furis sa vezi daca poti furișa azvârlirea ei oriunde s-o nimeri.

Despre claxonul in trafic care iti bubuie brusc in spinare cand semaforul se gândește sa se faca verde, despre "grămada dezorganizată" din stațiile de autobuz,.
Vorbim despre covorașele de coji de semințe de la intrarea in scara si despre peștele la grătar facut in dreptul ghenei, despre peturi care plutesc pe lacuri si zboară pe ferestre, despre sudalme la volan înspre "boul ala" fiindcă, nu-i asa, Tu ai avut o zi grea, restul se rasfata.”

„România NEbunului simt" este încercarea de a deretica, macar un pic, prin această zonă a societății. Iar primul lucru pe care îl putem face este să vorbim despre aceste lucruri atat de nesemnificative aparent, spun reprezentanții postului TV.

Dana Gonț va avea, zi de zi, între 18 și 24 septembrie invitați - specialiști, avocați, psihologi, cu care va discuta aceste probleme si vor incerca, împreună, să vină cu soluții pentru o altfel de Românie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E foarte dragut ca telespectatorii trimit poze si filmulete, dar altceva? Vreo actiune de genul asta in Romania?
    http://www.thedailybeast.com/russias-viral-stop-a-douchebag-fad
    Sau ne multumim sa strambam din nas?

Trimite un comentariu