Skip to main content

Fiți azi pe recepție! Discutăm cu Dragoș Pătraru, Teodor Tiță și ziariștii de la Recorder: Scaunul sau adevărul? Frica în presa românească

 
Fiți azi pe recepție! Discutăm cu Dragoș Pătraru, Teodor Tiță și ziariștii de la Recorder: Scaunul sau adevărul? Frica în presa românească

DEZBATERE. Ce preferăm, scaunul sau adevărul? O dezbatere deschisă despre Frica în presa românească.

Publicitate

Frica de subiecte. Frica de a-ți pierde locul de muncă. Frica de șefi. Frica de patron. Frica de consecințe. Frica de a spune unde lucrezi. Frica de rușine. Frica de a greși.

Unde duce frica în presă?

O dezbatere la care participă Dragoș Pătraru (cunoscut pentru expunerea fără frică a părerilor despre propriul loc de muncă, fie că a fost vorba de TVR sau de Digi 24), Cristi Delcea și Mihai Voinea (ziariștii care l-au expus fără frică pe "deputatul mitralieră") și Teodor Tiță (directorul știrilor Europa FM).

A confirmat prezența și jurnalistul TVR Dorin Chioțea.

O discuție deschisă tuturor ziariștilor.

Discuția va fi transmisă LIVE pe Paginademedia.ro și pe contul de Facebook Paginademedia și va fi realizată de Romtek Electronics.

Dezbaterea va fi moderată de Petrișor Obae, editorul Paginademedia.ro

Evenimentul este organizat de Frontline Club Bucharest și va avea loc la Clubul Țăranului Român, azi (miercuri 20 septembrie), de la ora 19.00.

INTRAREA este LIBERĂ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Alo....pagina da media....rezolvati problema aia care va spus Iuli ca sa-si poata lua salaru pe ziua de azi. Ca sa manance si gura ei o paine. Hai executarea!
  • Sunteti fix ca si Antena1, anuntati un eveniment cu cateva ore inainte, chiar daca stiati de el de mult.

    Rezolvati-va problema de la audientele de luni, nu se pot adauga comentarii noi.
    https://www.paginademedia.ro/2017/09/audiente-chefi-la-cutite-gospodar-fara-pereche-18-septembrie

Trimite un comentariu