Skip to main content

Florin Busuioc spune România, Jos pălăria, din a doua parte a lunii septembrie

 
Florin Busuioc spune România, Jos pălăria, din a doua parte a lunii septembrie

Noul show al lui Florin Busuioc de la Pro TV va debuta în două săptămâni. Emisiunea este programată marţea de la 21.30, din 19 septembrie.

Publicitate

România, jos pălăria! este o emisiune concurs, care pune în centrul atenţiei ţara noastră, prin tot felul de detalii.

„România, jos pălăria este un format care m-a cucerit pe loc pentru că este unic! Ştiu cât este de uşor să găsim motive pentru care să nu apreciăm ţara în care trăim, însă mai ştiu şi că există extrem de multe motive pentru care să spunem: Jos pălăria!, trebuie doar să vrem să le vedem. Noi le arătăm telespectatorilor o parte din aceste motive! Avem mult umor, avem şi emoţie, avem invitaţi minunaţi, avem doi căpitani de echipă cu care este greu să concurezi la capitolul umor! Avem invitaţi speciali, avem muzică live, avem dans, avem explozii şi avem un public minunat, care se implică activ în concurs! Din 19 septembrie vă invit să spunem cu toţii: România, jos pălări! şi să râdem pe cinste!, a declarat Florin Busuioc, gazda emisiunii.

Cătălin Neamţu, căpitanul echipei albastre a mărturisit: „Abia aştept să vadă toată lumea cât de mult ne-am distrat noi la filmări! Nu credeam că mă pot distra atât de tare muncind. Cred că la România, jos pălăria! cel mai important lucru este raportul dintre umor şi informaţiile utile pe care telespectatorii le vor descoperi. Eu sunt convins că cei de acasă vor sta pe canapea, vor intra în atmosferă emisiunii şi vor da primii răspunsurile corecte. Nu îmi e ruşine să recunosc că aşa făceam şi eu când prindea un concurs! Hai, echipa albastră!!

„Fiecare ediţie de filmare m-a stors de energie într-un mod atât de plăcut şi mi-a demonstrat încă o dată că eu nu mi-am descoperit încă butonul de pornire/oprire! Sunt tot timpul 100% acolo. Aproape că am leşinat de râs şi mi-am pierdut vocea de câteva ori, însă toate eforturile mele au meritat! Am avut invitaţi minunaţi, care au intrat repede în jocul nostru şi au dat şi ei 100%, iar asta face din Romania, jos palaria! un proiect minunat la care se poate uita intreaga familie.Echipa mea, echipa roşie este cea mai bună, aşa că îi invit pe telespectatori să ne încurajeze de acasă!, a declarat Tania Popa..

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • F F
  Mile, taci. Nu o mai da în diverse. Roata norocului a mai fost în România și nu era ca la Kanal D. Așa și cu emisiunea asta. Vedem cum e făcută, apoi comentam.
 • ss ss
  multumesc pt.informatie nicu si marian
 • marian marian
  Iuli. ai cam dat-o pe aratura pana acum cu profetiile tale . sper sa am dreptate turcitule ,
 • mile mile
  f, e facuta dupa format , nu inventeaza pro tv nimic nou
 • F F
  @ mile tot nu intelegi ca e important cum e făcută. Ți am spus eu ție. Tu ești ăla care rade la toate comediile, mai ales dacă ți se spune înainte ca e comedie.
 • Iuli Iuli
  Vor lua o bataie serioasa de la Chefii de pe A1
 • mile mile
  mareane, pai chefii nu erau la fel la pro tv, acolo ii laudai ipocritule
 • marian marian
  Cred ca va fi o emisiune f, buna de vazut , mai ales ca va fi dupa las fierbinti sper sa aiba audienta mare , sa duca in jos faimoasa asa zisa emisiune chefi cu injuraturi , SUCCES , BUSU TE ASTEPTAM CU DRAG
 • mile mile
  mareane, acum nu ne mai spui cine pe cine copiaza , emisiunea a fost la kanal d in urma cu multi ani , asa comentezi cand cineva face la fel ca pro tv , emisiunea este buna s-a produs in multe tari si o voi urmari
 • marian marian
  SS. este meci din liga campionilor. de la 21-45
 • Nicu Necolae Nicu Necolae
  ss, pe 12 e Barca-Juve din CL la 21.45 pe ProTV
 • ss ss
  De ce nu de pe 12?

Trimite un comentariu

sus