Skip to main content

Fort Boyard debutează la Pro TV de luna viitoare, duminica

 
Fort Boyard debutează la Pro TV de luna viitoare, duminica

Primul sezon al show-ului Fort Boayard va debuta luna viitoare la Pro TV, având ca zi de difuzare duminica. Producția va avea prima ediție duminică, 1 octombrie, de la 20.30 și va avea o durată de o oră și jumătate. 

Show-ul, găzduit de Paul Ipate și Octavian Strunilă, a fost filmat în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Publicitate

DESPRE EMISIUNE. În fiecare ediție, cinci vedete fac echipă și trec prin probele pregătite pentru a aduna cheile și indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel încât să ia cât mai mult aur din comoara lui Perre Fouras. Aurul strâns este transformat în bani, iar o parte din premiul câștigat va fi donat unei cauze nobile. 

Vedetele concurează împortriva fortului, iar lupta începe cu probe amuzante, dar deloc ușoare în execuție, urmând ca nivelul de dificultate să crească pe măsură ce reușesc să treacă cu bine și să ia cheile puse la bătaie.

Paul Ipate: „Personal, pot spune că nu mai am răbdare! Fort Boyard este de-a dreptul impresionant! Când am pășit prima dată în el, am simțit ca și cum am fost transpus instant în mijlocul unei povești în care jucam din copilărie! Concurenții sunt absolut fabuloși, iar prima ediție va lăsa telespectatorii cu gura căscată... la propriu! Noi așa am rămas la fața locului! Nu ne venea să credem ce se întâmplă sub privirile noastre, era greu să și respirăm ca să nu distrugem concentrarea! Așa demonstrații de curaj și determinare nu vezi în fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se întâmplă vrei-nu-vrei!”, a declarat Paul Ipate.

Octavian Strunilă: „Abia aștept să împărtășim cu telespectatorii ce am trăit noi acolo! Pe lângă tensiune și emoție, adrenalină și determinare, telespectatorii vor vedea că am avut și mult umor! Este, poate, cea mai importantă cheie a succesului, care ajută concurenții să se relaxeze puțin și să intre la probe încrezători că vor reuși. Vom avea multă aventură, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, însă, este că mi s-a demonstrat că femeile sunt mai curajoase!”.
 

FOTO

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu