Skip to main content

FOTO. B1 va difuza în această seară momentul în care Mirel Palada îl loveşte pe Mihai Goţiu

 
FOTO. B1 va difuza în această seară momentul în care Mirel Palada îl loveşte pe Mihai Goţiu

Postul B1 TV va difuza în această seară, de la 21.00, înregistrarea în care Mirel Palada îl agresează fizic pe Mihai Goţiu, senator din partea USR. Postul a prezentat în această după-amiază o captură de pe respectiva înregistrare.

Publicitate

Imaginile au fost surprinse miercuri seara, de camerele de supraveghere din studioul B1 TV. Reamintim că incidentul a avut loc pe timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin.

Mirel Palada s-a repezit la Mihai Goţiu şi l-a lovit cu pumnul peste faţă.

Ieri, B1 TV a difuzat imaginile surprinse de camera care o filma pe moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, vizibil şocată de scena violentă la care a fost martor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    ***
  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    TARA este o cocaine de PORCI,TELEVIZIUNILE,prostitute pe OCHII si bani NOSTRI,programme de ***,groans dupa AUDIENTA,l as fervently,vacant mare,POLITICIENI agramatii,PARLAMENT de ***,O BUDA DE SURE DE MII DE KM PATRATI CU 20 MILIOANE(SAU CAM ATATIA!!),PROSTI,VITA INCALTATE..,IMI ESTE RUSINE CA SUNT BIPED,IN REGNUL ANIMAL,NUMITA SCLIFOSIT,pm.... om..
  • gogu radulescu gogu radulescu
    dom profesor Varanu, martir al hârdaielor
  • mile mile
    E bine , proba la tribunal . Il baga pe Miner Palada la zdup .
    Sa pătimească si el cum a pătimit domnul profesor Voiculescu (slăvit fie-I numele) care a facut temnița ca un martir ce este .

Trimite un comentariu

sus