Skip to main content

FOTO. B1 va difuza în această seară momentul în care Mirel Palada îl lovește pe Mihai Goțiu

 
FOTO. B1 va difuza în această seară momentul în care Mirel Palada îl lovește pe Mihai Goțiu

Postul B1 TV va difuza în această seară, de la 21.00, înregistrarea în care Mirel Palada îl agresează fizic pe Mihai Goțiu, senator din partea USR. Postul a prezentat în această după-amiază o captură de pe respectiva înregistrare. 

Imaginile au fost surprinse miercuri seara, de camerele de supraveghere din studioul B1 TV. Reamintim că incidentul a avut loc pe timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin. 

Publicitate

Mirel Palada s-a repezit la Mihai Goțiu și l-a lovit cu pumnul peste față.

Ieri, B1 TV a difuzat imaginile surprinse de camera care o filma pe moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, vizibil șocată de scena violentă la care a fost martor.   

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • TARA este o cocaine de PORCI,TELEVIZIUNILE,prostitute pe OCHII si bani NOSTRI,programme de ***,groans dupa AUDIENTA,l as fervently,vacant mare,POLITICIENI agramatii,PARLAMENT de ***,O BUDA DE SURE DE MII DE KM PATRATI CU 20 MILIOANE(SAU CAM ATATIA!!),PROSTI,VITA INCALTATE..,IMI ESTE RUSINE CA SUNT BIPED,IN REGNUL ANIMAL,NUMITA SCLIFOSIT,pm.... om..
  • E bine , proba la tribunal . Il baga pe Miner Palada la zdup .
    Sa pătimească si el cum a pătimit domnul profesor Voiculescu (slăvit fie-I numele) care a facut temnița ca un martir ce este .

Trimite un comentariu