Skip to main content

GRILA de toamnă a TVR 3, lansată sub un nou slogan „Avem dreptul la cultură!”

 
GRILA de toamnă a TVR 3, lansată sub un nou slogan „Avem dreptul la cultură!”

TVR 3, lansat iniţial ca o televiziune regională, are pentru al doilea an la rând şi misiunea culturală. „Avem dreptul la cultură!” este sloganul care stă la baza noii grile a postului public.

Publicitate

Noile programe vor debuta la TVR 3 din 2 octombrie, anunţă reprezentanţii postului.

Din 2 octombrie, cultura, educaţia şi producţiile regionale – devin elementele definitorii ale postului TVR 3 care va acoperi, de dimineaţa până la ora 18.00 emisiunile culturale şi de actualitate realizate de cele cinci studiouri teritoriale ale TVR, emisiuni de cultură şi tradiţii ale minorităţilor, iar de la ora 18.00 – Telejurnalul Moldova, urmat apoi de ştiri culturale, talkshow-uri de cultură, dezbateri pe temele zilei din cultura românească şi internaţională, film, teatru.

Nu vor lipsi nici evenimentele culturale de înaltă ţinută: spectacole de operă, poezie, de dans clasic şi contemporan, concerte simfonice, festivaluri de gen sau proiectul „Timişoara, capitală culturală europeană”.

Alături de vedetele: Camelia Văcaru (Cult@rt), Grigore Leşe (Drumul lui Leşe), Marius Constantinescu (Interviurile Festivalului Enescu) sau Radu Nechit (Arte, carte şi capricii), la TVR 3 vor fi prezente cu programele proprii şi nume de la posturilor TVR Timişoara, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Iaşi şi TVR Târgu Mureş.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @Zira In prima parte a anului a aparut o stire cum ca TVR HD va fi transformat in canal de sport. Nu stiu nimic mai mult.
  • ian ian
    Camelia Vacaru e prezentatoarea care la deschiderea Festivalului Enescu se credea la Eurovison la Baia Mare, asa ca n-avea sutien si era decoltata si transparenta aiurea?!
  • Zira Zira
    Alex ? Da-ne tu vreo informație daca știi ceva de vreun canal de sport al TVR
  • TVR in HD TVR in HD
    Avem nevoie de o transmisie in HD. Mereu noi trebuie sa ramanem in urma si degeaba ne-am luat televizoare in HD.
  • Alex Alex
    Vreo informatie despre canalul de sport ce urmeaza sa fie lansat de TVR?
  • livia pila livia pila
    Foarte bun programul. Atita doar ca foarte multi telespectatori habar nu au ca TVR 3 exista. Logica a la Irina Radu.
  • mile mile
    sunt interesante unele lucruri , mai ales jurnalul moldovei de stiri

Trimite un comentariu

sus