Skip to main content

Jurnalistul Cristi Citre va prezenta emisiunea Miezul Problemei la Național TV

 
Jurnalistul Cristi Citre va prezenta emisiunea Miezul Problemei la Național TV

Miezul Problemei revine la Național TV din 14 septembrie, într-o nouă formulă. Jurnalistul Cristian Citre preia rolul de moderator al talk-show-ului de pe Național TV. El il va avea invitat permanent pe Mircea Coşea, profesor universitar. 

Emisiunea va fi joia şi vineri, de la ora 17.15, la Național TV, unde se vor dezbate chestiuni economice, sociale şi politice.

Publicitate

Lipsa autostrăzilor, sistemul de sănătate muribund, salariile bugetarilor sau pensiile speciale, educaţia în derivă, birocraţia în exces, totul sub lupa experţilor prezenţi în platoul emisiunii găzduite de Naţional TV.

Telespectatorii pot trimite întrebări la adresa [email protected]

Carte de vizită

A făcut Facultatea de Jurnalism, în București, și a urmat apoi un master de Politică Europeană şi Românească, la Facultatea de Științe Politice din Universitatea Bucureşti.

Lucrează în presă din 2003 și a trecut pe la Național TV, Realitatea TV, Antena 3, din nou Realitatea, Digi 24, HotNews, Mediafax și News.ro (unde încă lucrează în departamentul politic). În prezent este și colaborator la Europa FM. 

A fost consilier pe comunicare al grupului PNL din Camera Deputaților, pentru câteva luni în 2015, iar ulterior a fost în departamentul de comunicare al Administrației Prezidențiale, tot pentru scurt timp. 

A scris şi a relatat din Bruxelles, Strasbourg, Roma, Viena, Londra, Haga, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Bosnia şi Herţegovina, SUA si America de Sud.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu