Skip to main content

Kanal D revine la vechea programare, cu două seriale pe săptămână. Kosem intră lunea și marțea

 
Kanal D revine la vechea programare, cu două seriale pe săptămână. Kosem intră lunea și marțea

Postul Kanal D revine la strategia de programare de acum câțiva ani când își împărțea săptămâna în două. Luni și marți un serial, miercuri, joi și vineri un altul. 

Astfel, din 25 septembrie, postul anunță cel de-al doilea sezon al serialului turcesc Kosem. Producția va fi lunea și marțea de la ora 20.00. 

Publicitate

Miercuri, joi și vineri, Kanal D va difuza Patria mea ești tu, de la ora 20.00. 

Joia și vinerea vor fi zilele cu porție dublă de seriale turcești. De la 23.00 postul va difuza producția În bătaia inimii, serial care în prime-time a avut cifre slabe de audiență. 

Deși emisiunea Super Potriveala fusese scoasă de sâmbăta și mutată vinerea, de la 23.00, emisiunea-concurs nu s-a mai potrivit în grilă. Cel puțin pentru moment. 

Cum va arăta grila Kanal D, din 25 septembrie: 

Luni - de la 20.00, Kosem. De la 23.00, WowBiz

Marți - de la 20.00, Kosem. De la 23.00, WowBiz

Miercuri - de la 20.00, Patria mea ești tu. De la 23.00 WowBiz. 

Joi - de la 20.00, Patria mea ești tu. De la 23.00, În bătaia inimii. 

Vineri - de la 20.00, Patria mea ești tu. De la 23.00, În bătaia inimii. 

Sâmbătă - de la 20.00 Se strigă darul. De la 22.00, Gala Bravo, ai stil

Duminică - de la 20.00, Asta-i România. De la 22.00, Ochii din umbră. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Daca Capatos îsi mai aduce două asistente, sau mai face un casting pentru asa ceva turcii pot să-si i-a adio de la Wowfâs :))))
 • Nu au cum sa dea lovitura cu Kosem două zile pe săptămâna, ca nu se uita nimeni doar două zile si apoi pauza 5.
 • Sunteți duși. ..O sa ajungem sa nu ne mai uitam deloc la acest post..Le sucÎți și le invartiti de nu mai pricepe nimeni NIMIC...Așa ceva nu se întâmplă la alte posturi..începeți un serial. .Apoi altul..Apoi sezonul x ca nu mai știm ce sa a întâmplat în sezonul y. ..Ce faceti? ? Reveniți va ..ca ne pierdeți. ..
 • Din iarna Kanal D o sa renunte la Wowbiz! Definitiv! Capatos sarbatorea de cand l-au dat afara pe Madalin Ionescu si a venit Slav in locul lui, dar acum cand emisiunea "concurenta" pentru el aproape s-a inchis, deja e in al 9-lea cer.
 • Turcii incearca orice ca sa se mentina pe 2 in prime-time, dar se pare ca de anul asta lumea s-a cam saturat de serialele lor turcesti....iar ei baga si mai multe, fix reteta succesului!
  Distanta dintre A1 si Kanal D este egala cu cea dintre Kanal D si Prima TV, deci nu mai pot avea pretentii de televiziune "mare", devin un post de nisa....cu seriale.
 • Wowbiz a mai facut un pas in spate, inca unul si turcii probabil vor renuntat la acest format. Sunt curios cu cat o sa le reduca salariile oamenilor de acolo, care deja lucreaza part-time :)
 • ”Patria mea ești tu” nu prea a prins.
  Așa cum se așteptau.
  Nu au cum să îl scoată, așa că îl duc miercurea și vinerea.
  Și speră să dea, din nou, lovitura cu Kosem.

Trimite un comentariu