Skip to main content

Despre frica in presa, cu Dragos Patraru, Teo Tita, Dorin Chiotea si jurnalistii de la Recorder

 
Despre frica in presa, cu Dragos Patraru, Teo Tita, Dorin Chiotea si jurnalistii de la Recorder

DEZBATERE. Ce preferăm, scaunul sau adevărul? O dezbatere deschisă despre Frica în presa românească.

Publicitate

Frica de subiecte. Frica de a-ți pierde locul de muncă. Frica de șefi. Frica de patron. Frica de consecințe. Frica de a spune unde lucrezi. Frica de rușine. Frica de a greși.

Unde duce frica în presă?

O dezbatere la care participă Dragoș Pătraru (cunoscut pentru expunerea fără frică a părerilor despre propriul loc de muncă, fie că a fost vorba de TVR sau de Digi 24), Cristi Delcea și Mihai Voinea (ziariștii care l-au expus fără frică pe "deputatul mitralieră") și Teodor Tiță (directorul știrilor Europa FM).

A confirmat prezența și jurnalistul TVR Dorin Chioțea.

O discuție deschisă tuturor ziariștilor.

Transmisia LIVE este realizată de Romtek Electronics.

Dezbaterea este moderată de Petrișor Obae, editorul Paginademedia.ro

Evenimentul este organizat de Frontline Club Bucharest și are loc la Clubul Țăranului Român. 

INTRAREA este LIBERĂ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @heinz
  Cauza e pierduta, lasa-l in pace. Ca si parlamentarii nostri, omul chiar crede ca e cineva, ca noi ne zbatem in fauna lui cotidiana, cu redactorasi frustrati, Gigei Becalioti si prolicsi gargaragii ca dumnealui.

  Omul e intr-o lume paralela. Pe el il deranjeaza orice - pseudonime, libertate de opinie, propriile apucaturi, chiar si - iata - propria-i conditie expusa public. AmesteCA CU lejeritate concepte (imoralitate) si judecati de valoare (nimeni, frustrari), proiectii (asupra altora) si negari (ale zecilor de fapte personale de vitejie pentru care e arhicunoscut prin redactii si varii chermeze piscotaresti).

  Doamne Fereste daca mai face si vreun rating, nu-i mai ajungi atunci cu prajina la nas. Ca si regii ratingului - Negru, Gadea sau altii dintre idolii lui - va crede ca asta ii valideaza valoarea profesionala si umana fara tagada.
 • @Dorin Chiotea

  DaCA CAut inregistrarea cu tine cand zici ca Guta e idolul tau din lumea manelelor iti dai demisia de la TVR? Ai curaj sa te bagi sau ti-e frica?

  Iar la noi tabloid=scandal, ***, incultura, guta-idolul tau etc. Ironie? Ha? O dai la intors?

  Domnule mare jurnalist Chiotea nu vrei sa ne luminezi si pe noi cu audientele pe care le faci? Ai facut vreodata mai mult de 1pct rating?
 • @skogers
  De sub un pseudonim e usor sa scrii mascari si cam imoral sa vorbesti despre caracter, domnule Nimeni. Iti inteleg, intr-un fel, frustrarea de fost coleg esuat in vreo redactie. Sa stii ca n-am dat buzna la evenimentul Pagina de Media si nici nu m-am bagat in seama neintrebat, asa cum faci tu pe aici. Nu-ti raspundeam daca nu ma deranjau minciunile, era pacat sa le las sa zburde prin eter. Daca tot te dai cult, da o raita prin catrenele lui Pastorel Teodoreanu si vei gasi unul care ti se potriveste: "In tara asta ...". Succesuri maxime!
 • Mai puțină vorbărie, domnule Tiță. Când intri pe post schimb pe Magic FM...măcar acolo ascult muzică, multă muzică, nu părerile matele, neinteresante pentru mine. Oricum, am remarcat că știrile voastre au căpătat o tentă de Opoziție...doar faceți parte dintr-o multinațioanală, nu-i așa...
 • @DC
  E bine, te recunoastem, "Caractere", dupa modu' de adresare: "baiete", "minciuni" - la ce te poti astepta de la promotoru' cu epoleti al suburbanului fetid - pardon! - al finei ironii ?

  Expert in medicina, presa (stie ca tabloid nu e acelasi cu scandal), libertati, sport, cultura, politica, dimineti si acum in frici.

  E - cred - usor ridicol sa-l ascultam pe Hopa Mitica vorbindu-ne despre frica.

  La vremuri noi, tot voi...
 • Baiete, citatele sunt eronate. Pt cine are rabdare sa se convinga de minciuna recomand accesarea TVR+, unde exista inregistrarile. Mai mult, n-ai sesizat ironia pe care de multe ori o fac la rubrica respectiva. Nu ma mira, din moment ce confunzi tabloidul cu scandalul.
 • @skogers are dreptate, daca a venit chiotea chiar ca a fost o discutie de un inalt nivel profesional. Citez din inegalabilul Dorin Chiotea, om cu multa cultura: "Si acum sa trecem la presa tabloida sau presa de scandal care este preferata mea" ; "Iar aici avem o stire despre Nicolae Guta care este idolul meu din lumea manelelor; unul dintre idolii mei".
 • Daca a venit și jurnalistul, literatul și omul de presă și titanul micului ecran, Dorin Chiotea zis și "Caractere", cu siguranță a fost o discuție de un înalt nivel profesional...

  La mai multe ! Presa românească a ajuns astazi acolo unde ii e locul.

Trimite un comentariu