Skip to main content

Despre frica in presa, cu Dragos Patraru, Teo Tita, Dorin Chiotea si jurnalistii de la Recorder

 
Despre frica in presa, cu Dragos Patraru, Teo Tita, Dorin Chiotea si jurnalistii de la Recorder

DEZBATERE. Ce preferăm, scaunul sau adevărul? O dezbatere deschisă despre Frica în presa românească.

Publicitate

Frica de subiecte. Frica de a-ţi pierde locul de muncă. Frica de şefi. Frica de patron. Frica de consecinţe. Frica de a spune unde lucrezi. Frica de ruşine. Frica de a greşi.

Unde duce frica în presă?

O dezbatere la care participă Dragoş Pătraru (cunoscut pentru expunerea fără frică a părerilor despre propriul loc de muncă, fie că a fost vorba de TVR sau de Digi 24), Cristi Delcea şi Mihai Voinea (ziariştii care l-au expus fără frică pe "deputatul mitralieră") şi Teodor Tiţă (directorul ştirilor Europa FM).

A confirmat prezenţa şi jurnalistul TVR Dorin Chioţea.

O discuţie deschisă tuturor ziariştilor.

Transmisia LIVE este realizată de Romtek Electronics.

Dezbaterea este moderată de Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro

Evenimentul este organizat de Frontline Club Bucharest şi are loc la Clubul Ţăranului Român.

INTRAREA este LIBERĂ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    @heinz
    @skogers
    Baieti, sunteti buni, dar nu va vede nimeni!
  • skogers skogers
    @heinz
    Cauza e pierduta, lasa-l in pace. Ca si parlamentarii nostri, omul chiar crede ca e cineva, ca noi ne zbatem in fauna lui cotidiana, cu redactorasi frustrati, Gigei Becalioti si prolicsi gargaragii ca dumnealui.

    Omul e intr-o lume paralela. Pe el il deranjeaza orice - pseudonime, libertate de opinie, propriile apucaturi, chiar si - iata - propria-i conditie expusa public. AmesteCA CU lejeritate concepte (imoralitate) si judecati de valoare (nimeni, frustrari), proiectii (asupra altora) si negari (ale zecilor de fapte personale de vitejie pentru care e arhicunoscut prin redactii si varii chermeze piscotaresti).

    Doamne Fereste daca mai face si vreun rating, nu-i mai ajungi atunci cu prajina la nas. Ca si regii ratingului - Negru, Gadea sau altii dintre idolii lui - va crede ca asta ii valideaza valoarea profesionala si umana fara tagada.
  • heinz heinz
    @Dorin Chiotea

    DaCA CAut inregistrarea cu tine cand zici ca Guta e idolul tau din lumea manelelor iti dai demisia de la TVR? Ai curaj sa te bagi sau ti-e frica?

    Iar la noi tabloid=scandal, ***, incultura, guta-idolul tau etc. Ironie? Ha? O dai la intors?

    Domnule mare jurnalist Chiotea nu vrei sa ne luminezi si pe noi cu audientele pe care le faci? Ai facut vreodata mai mult de 1pct rating?
  • ana ana
    wow, zici ca in presa nu lucreaza nicio femeie daca te uiti la vorbitori.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    @skogers
    De sub un pseudonim e usor sa scrii mascari si cam imoral sa vorbesti despre caracter, domnule Nimeni. Iti inteleg, intr-un fel, frustrarea de fost coleg esuat in vreo redactie. Sa stii ca n-am dat buzna la evenimentul Pagina de Media si nici nu m-am bagat in seama neintrebat, asa cum faci tu pe aici. Nu-ti raspundeam daca nu ma deranjau minciunile, era pacat sa le las sa zburde prin eter. Daca tot te dai cult, da o raita prin catrenele lui Pastorel Teodoreanu si vei gasi unul care ti se potriveste: "In tara asta ...". Succesuri maxime!
  • geo geo
    Mai puțină vorbărie, domnule Tiță. Când intri pe post schimb pe Magic FM...măcar acolo ascult muzică, multă muzică, nu părerile matele, neinteresante pentru mine. Oricum, am remarcat că știrile voastre au căpătat o tentă de Opoziție...doar faceți parte dintr-o multinațioanală, nu-i așa...
  • skogers skogers
    @DC
    E bine, te recunoastem, "Caractere", dupa modu' de adresare: "baiete", "minciuni" - la ce te poti astepta de la promotoru' cu epoleti al suburbanului fetid - pardon! - al finei ironii ?

    Expert in medicina, presa (stie ca tabloid nu e acelasi cu scandal), libertati, sport, cultura, politica, dimineti si acum in frici.

    E - cred - usor ridicol sa-l ascultam pe Hopa Mitica vorbindu-ne despre frica.

    La vremuri noi, tot voi...
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Baiete, citatele sunt eronate. Pt cine are rabdare sa se convinga de minciuna recomand accesarea TVR+, unde exista inregistrarile. Mai mult, n-ai sesizat ironia pe care de multe ori o fac la rubrica respectiva. Nu ma mira, din moment ce confunzi tabloidul cu scandalul.
  • heinz heinz
    @skogers are dreptate, daca a venit chiotea chiar ca a fost o discutie de un inalt nivel profesional. Citez din inegalabilul Dorin Chiotea, om cu multa cultura: "Si acum sa trecem la presa tabloida sau presa de scandal care este preferata mea" ; "Iar aici avem o stire despre Nicolae Guta care este idolul meu din lumea manelelor; unul dintre idolii mei".
  • skogers skogers
    Daca a venit și jurnalistul, literatul și omul de presă și titanul micului ecran, Dorin Chiotea zis și "Caractere", cu siguranță a fost o discuție de un înalt nivel profesional...

    La mai multe ! Presa românească a ajuns astazi acolo unde ii e locul.

Trimite un comentariu

sus