Skip to main content

Meciurile din Bundesliga, disponibile și în România, prin intermediul unei platforme

 
Meciurile din Bundesliga, disponibile și în România, prin intermediul unei platforme

Meciurile din campionatul Germaniei se pot vedea și în România, gratuit, prin intermediul unei platforme online. Este vorba despre Laola1.tv, care anunță pe site-ul propriu că a achiziționat drepturile pentru Bundesliga pentru Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia și România. 

Potrivit site-ului, meciurile pot fi văzute gratuit, în variantă standard definition (SD), iar cei care vor să le vadă HD trebuie să-și facă un cont pentru 5 euro pe lună. 

Publicitate

Potrivit paginii de Facebook Borussia Dortmund România, cea care a și anunțat informația, comentariul meciurilor este în limba engleză. 

Reamintim că pentru prima dată în 11 ani, Bundesliga nu se vede pe televiziunile din România, întrucât niciun post TV nu a achiziționat drepturile pentru această competiție, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În ultimii ani, campionatul intern al Germaniei a fost difuzat de Eurosport. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @geo Si eu ma intreb... Am fost si eu abonat la Player pentru MotoGP, dar lasa de dorit... Au streamul SD, de la tv, cu reclame si inca unul HD, fara reclame, dar si fara comentariu, adica plateam degeaba.
  • Cum sa iti cumperi led mai mare de 50" si sa cauti streamuri sa te uiti la meciuri? Oricum se va vedea execrabil. Dati voi bani la toti necunoscutii si dupa aia o sa va plangeti ca nu puteti vedea un meci.
  • @Geo - da, la Eurosportplayer crește foarte mult numărul abonamentelor în perioada turneelor de Mare Șlem. Și mai sunt unii care plătesc abonamentul pentru a vedea înregistrările meciurilor din Premier League. Nu le purta tu de grijă, se descurcă.

Trimite un comentariu