Skip to main content

VIDEO. Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu, la B1 TV, în timpul pauzei publicitare

 
VIDEO. Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu, la B1 TV, în timpul pauzei publicitare

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1, între Mirel Palada, fostul fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, și senatorul USR Mihai Goțiu, anunță B1.ro

Publicitate

Palada l-a agresat fizic pe Goțiu, iar imediat după aceea, cei doi au părăsit platoul emisiunii. Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

Mihai Goțiu a povestit ulterior, la emisiunea lui Radu Banciu, că a fost lovit cu pumnul în gură de către Palada. 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • daca acesti politicieni s ar bate pentru noi, poporul, sa o ducem mai bine.... ii intelegeam dar pt ce se bat !?
  • Au ajuns să se bucure cei de la Antena 3 de orice se întâmplă rău în tabăra adversă lor exact cum se bucură jihadistii când aruncă în aer un creștin sau un evreu . Macabru și rușine
    Mi-rușine mie pt cei ce urmăresc acest post !
  • Inteleg ca la Antena3 a fost ieri seara mare distractie, Gadea, Badea si sleahta lor s-au distrat copios pe seama lui Gotiu, subiectul fiind tratat in bataie de joc. E si normal, in opinia lor, un dusman al poporului pesedist merita sa fie batut, politica pumnului in gura (la propriu) e solutia cand te lupti cu "sorosistii", in timp ce Palada s-a ales cu laude... Din pacate, cei care urmaresc A3 si chiar cred ce se spune acolo vor considera de-acum ca violenta impotriva "sorosistilor" e solutia. CNA, incurajarea violentei e OK?
  • Nu inteleg de ce tot cheama lumea amibe agresive in emisiuni sa ne spuna nimic? Chiar nu au invitati? Chiar nu mai vine nimeni la ei in studiouri? Si te mai intrebi de ce n-avem autostrazi.

Trimite un comentariu