Skip to main content

"Misiunea Parlamentului este să ia decizii, în ceea ce priveşte nu doar TVR, iar noi trebuie să le respectăm". Irina Radu, mesaj intern după respingerea raportului

 
"Misiunea Parlamentului este să ia decizii, în ceea ce priveşte nu doar TVR, iar noi trebuie să le respectăm". Irina Radu, mesaj intern după respingerea raportului

Mesaj intern postat de Irina Radu, preşedintele TVR, după ce raportul instituţiei a fost pe neaşteptate respins astăzi de Comisiile parlamentare de Cultură. Este, practic, primul pas pentru demiterea conducerii TVR. Dacă plenul Parlamentului este de acord cu Comisia de cultură, Televiziunea publică rămâne fără preşedinte şi fără Consiliu de administraţie.

Publicitate

"Ştim cu toţii că misiunea Parlamentului este să ia decizii, în ceea ce priveşte nu doar Televiziunea Română, iar noi trebuie să le respectăm, ca principiu fundamental al democraţiei", spune Irina Radu în mesajul intern.

Decizia Parlamentului vine chiar de ziua preşedintelui TVR Irina Radu, fapt notat în mesajul intern:

"Vă mulţumesc pentru toate mesajele, cele referitoare la votul din comisii, cât şi cele prin care mi-aţi transmis felicitări de ziua mea."

Mesajul intern al preşedintelui TVR, Irina Radu:

Dragi colegi,

Raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2016 – depus în aprilie a.c. - a primit, marţi, aviz negativ în Comisiile reunite debuget-finanţe şi de cultură ale Parlamentului.

Ştim cu toţii că misiunea Parlamentului este să ia decizii, în ceea ce priveşte nu doar Televiziunea Română, iar noi trebuie să le respectăm, ca principiu fundamental al democraţiei.

Orice se va întâmpla în viitorul apropiat, vă asigur, ca şi până acum, de sprijinul meu în toate proiectele pe care le-am început şi de implicarea mea totală în activitatea televiziunii publice - instituţie în care cred fără reţineri şi pe care am slujit-o atâţia ani -, indiferent de funcţia pe care o voi deţine în cadrul instituţiei.

În ciuda problemelor financiare care au afectat producţia tv şi au ameninţat însăşi funcţionarea organizaţiei, SRTv are astăzi o evoluţie pozitivă. Am încheiat 2016 pe plus, atât din punct de vedere financiar, cât şi editorial. Avem producţii şi vedete noi, iar ştirile noastre sunt echilibrate, aşa cum arată şi sondajul de opinie realizat acum o lună.

De aceea, vă rog să ne continuăm parcursul pozitiv, mai ales că ne aflăm înaintea unui moment deosebit de important pentru orice televiziune: lansarea grilelor de toamnă. Să aşteptăm decizia Parlamentului şi, între timp, să lucrăm la proiectele noastre; după, va fi timp pentru analize şi planuri.

Vă mulţumesc pentru toate mesajele, cele referitoare la votul din comisii, cât şi cele prin care mi-aţi transmis felicitări de ziua mea.

Cu colegialitate,

Irina RADU

Preşedinte-Director General

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Livia Pila presedinte!
  • Livia Pila Livia Pila
    Adio! Dispari, tovarășa Irina!
  • Corporatist Corporatist
    PSD = ciuma rosie!!!
  • Avram Iancu Avram Iancu
    PSD o demite pe Irina Radu, pusa in functie de PSD, fara sa fie propusa de consiliul de administratie. Vine un rechin mai mare, care sa faca jocurile tot pentru PSD!

Trimite un comentariu

sus