Skip to main content

Nepotriveala. Emisiunea Super Potriveala, scoasă din grilă după numai două ediţii. Ce intră în loc

 
Nepotriveala. Emisiunea Super Potriveala, scoasă din grilă după numai două ediţii. Ce intră în loc

Două săptămâni a rezistat game show-ul Super Potriveala în grila Kanal D. Ca urmare a cifrelor slabe de audienţă, producţia a fost scoasă, pentru moment, din grilă. Kanal D urmează să anunţe în curând ora de difuzarea a show-ului.

Publicitate

În locul emisiunii, sâmbăta de la 20.00, intră o altă producţie, Se strigă darul. Schimbarea se va face din acest weekend, de sâmbătă, 16 septembrie.

Totodată, Kanal D anunţă schimbări şi în emisiunea Se strigă Darul. În locul prezentatorului Bursucu, intră, alături de Andreea Mantea, Mihai Mitoşeru. Bursucu are deja în derulare, în acest sezon, două proiecte, Teo şi Roata Norocului.

Kanal D a scos în weekend cifre slabe, în prime-time, pe intervalul show-ului Te cunosc de undeva, 20.00 - 23.25. Postul nu a reuşit să intre în top cinci audienţe la nivel urban (cifrele complete, AICI).

“Ne dorim din tot sufletul sa le aratam in continuare telespectatorilor cat de spectaculoase sunt traditiile la nuntile din tara noastra, in toate zonele Romaniei si cat de frumos stiu sa se distreze romanii. Am intalnit povesti incredibile de dragoste, pe care le puteti urmari in urmatoarele editii ale emisiunii <Se striga darul>. La filmari, au fost mai multe multe premiere pentru mine, un exemplu ar fi acela ca am imbracat costumul de apicultor si chiar am stat, realmente, langa stupi! Dar ce nu fac eu pentru mirii nostri? ”, spune Andreea Mantea.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marosm Marosm
    Mitoseru nu este potrivit pentru aceasta emisiune.Daca mitoseru prezinta, se striga darul atunci pe mine ca fan acestei emisiuni ma-ti pietdut.
  • mile mile
    Iuli, te iubesc. Te mariti cu mine? Esti cea mai destepta, cea mai frumoasta.
  • marian marian
    Andrei scrie mare in tv mania nu te mai lua dupa intact astia cum deschidera gura trag un fas
  • andrei andrei
    Si au anuntat-o la Antene ca a fost prezentatoru la Gashka Mare.
  • marian marian
    Iuli . masterchef va reveni la pro in curand cu o revenire spectaculoasa , anunta postul
  • Daniel Daniel
    @Iuli, Sâmbătă, 9 septembrie, emisiunea Superpotriveala de la Kanal D , ediția 2, a fost pe locul patru la nivel național și pe segmentul comercial, iar la orașe a fost în afara top 5, fiind depășită și de RTV și Antena 3. Audiențele de la prima ediție (2 septembrie) nu le știu.
  • Iuli Iuli
    Si ce audiente facea emisiunea?

    Noul serial este foarte, foarte slab! Abia aduna 1.000.000 de persoane pe National, 500.000 de persoane pe Urban, iar pe Comercial nu trece de 160.000
  • Manu Manu
    Aș fi preferat pe altcineva în locul lui Mitoseru.
  • Manu Manu
    Aș fi preferat pe altcineva în locul lui Mitoseru.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    mai toate productiile de toamna ale kanal d au avut un start slab....vom vedea ce va mai fi pe parcurs....

Trimite un comentariu

sus