Skip to main content

Opriți timpul de ziua Mariei Ciobanu. Cântăreața și copiii, invitați la emisiunea Corinei Chiriac

 
Opriți timpul de ziua Mariei Ciobanu. Cântăreața și copiii, invitați la emisiunea Corinei Chiriac

Emisiunea Opriți timpul, prezentată de Corina Chiriac la Național TV, o va avea invitată pe cântăreața Maria Ciobanu care aniverseaza 80 de ani de viata si peste 60 de ani de cariera. Ediția va debuta astăzi, de la ora 13.00. 

Publicitate

Alaturi de Maria Ciobanu se vor afla copiii ei: Ionut Dolanescu (de asemenea, intepret de frunte al folclorului romanesc, al carui tata este celebrul intrepret de muzica populara, regretatul Ion Dolanescu), Camelia Ciobanu, nora Doinita Dolanescu, colega de scena si prietena ei, Irina Loghin si interpretele de muzica populara Mariana Ionescu Capitanescu si Simona Dinescu, artiste talentate, pe care Maria Ciobanu le-a descoperit si carora le-a fost mentor.

În emisiune vor fi prezentate inclusiv poze de arhiva cu Maria Ciobanu, povesti si amintiri din lunga cariera a Mariei Ciobanu, dar și cele mai iubite melodii ale acesteia si ale invitatilor sai.

„Emisiunea a fost incarcata de emotie si de trairi intense insa cel mai emotionat moment este cel in care Ionut Dolanescu ii declara mamei sale dragostea, respectul si pretuirea, moment care s-a lasat cu lacrimi, lacrimi care nu un incetat sa curga pana la finalul emisiunii, final extrem de induiosator, toti invitatii fiind sensibilizati de vocea ciocarliei Maria Ciobanu”, spun reprezentanții Național TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu