Skip to main content

Orlando Nicoară: Vom anunța un nou partener la News.ro. Despre întârzierile de salarii: au fost probleme, dar sunt în curs de rezolvare

 
Orlando Nicoară: Vom anunța un nou partener la News.ro. Despre întârzierile de salarii: au fost probleme, dar sunt în curs de rezolvare

Agenția de presă News.ro, formată de fosta echipă de la Mediafax, va avea un nou finanțator, spune Orlando Nicoară, unul dintre acționari.

"În perioada următoare, vom anunța intrarea unui nou partener în proiect", a declarat Orlando Nicoară, fără a preciza despre cine este vorba.

Publicitate

Intrarea noului finanțator (cara va deține pachetul principal de acțiuni, dar nu cel majoritar) vine într-o perioadă dificilă financiar pentru agenția de știri. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în ultimele luni au fost întârzieri de salarii (unele de până la două luni), din cauza problemelor de finanțare.

"Într-adevăr, au fost probleme în ultimele luni, dar sunt în curs de rezolvare în aceste zile", spune Orlando Nicoară.

Finanțarea News.ro de către investitorii inițiali a fost asigurată timp de un an, până în luna februarie 2017. De altfel, problemele au început din luna următoare.

De ce s-a ajuns la această situație?

Orlando Nicoară:

Realitatea din teren a fost diferita de calculele din excel, iar veniturile au fost sub ceea ce s-a bugetat pe o piata media care inca "sufera".

Le mulțumim tuturor celor care au semnat contracte cu agenția News.ro și ne-au sprijinit. Conteaza foarte mult sustinerea lor. Le multumim si celor care ne folosesc stirile si ne citeaza chiar daca nu au semnat contracte.

Potrivit lui Orlando Nicoară, News.ro ar urma să ajungă la Break Even în februarie anul viitor.

News.ro funcționează în cadrul societății N.RO Agenția de Știri S.R.L., special înființată în 2016 pentru a opera business-ul de agenție.

Acționarii societății (potrivit site-ului News.ro) sunt:

  • Liviu Sfrija (fost general manager Henkel România, fondator TerraBisco – compania de producție și distribuție de alimente de panificație cu termen lung, desprinsă din Vel Pitar – cu afaceri în dezvoltarea de produse și marketing, membru al board-ului Salvați Copiii, fondator al Festivalului Brazilor de Crăciun)
  • Orlando Nicoară
  • Marius Popovici (antreprenor, de 25 de ani, în domeniul proiectărilor de infrastructură)
  • Ovidiu Românașu (are o experiență de peste 8 ani în antreprenoriat, în domeniul absorbției fondurilor europene).

Fiecare dintre cei patru antreprenori deține o participație minoritară în companie.
 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu