Skip to main content

Premieră la Românii au talent. Producătorii show-ului vor căuta concurenți și în Spania

 
Premieră la Românii au talent. Producătorii show-ului vor căuta concurenți și în Spania

Caravana Românii au talent trece granițele țării și ajunge în această toamnă în Spania, anunță reprezentanții Pro TV. 

Pentru prima dată, caravana Românii au talent ajunge în Spania. Preselecțiile vor avea loc în localitatea Alcala de Henares, la câțiva kilometri de capitala Madrid, pe 7 octombrie.

Publicitate

Înscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • generalizarea referitoare la '' cazul social'' e cam fumata, jignitoare si chiar falsa. daca este vreun doritor sa imi spuna si mie ce e acela ''caz social'', cati dintre câștigători au reprezentat un asemenea caz si daca cineva are vreo dizabilitate dar se pricepe la ceva ce se incadreaza in tematica emisiunii, de ce nu ar putea participa.
    iar din punctul meu de vedere pot cauta români cu talent in toata lumea nu doar in Spania.
  • @ paginademedia : și uite așa iar discuția a degenerat.

    Lumea votează pe cine considera. Nu votezi, nu comenta. Anul trecut a câștigat o fata cu probleme. Acum doi ani fata nu a avut probleme, dar pentru unii nu era româncă. Tot timpul sunt probleme pentru mile și echipa când e vorba de Protv. Realitatea e diferita.
  • marean crede ca numai el poate sa comenteze despre pro tv , acum nu zici nimic despre faptul ca pro 2 aduce alte turcisme , la stire nu ai comentat nimic , asa te deranjeaza doar kanal d
  • @marian
    tinere 'tfl'-ist, sa stii ca oamenii au pareri comune uneori si fara sa se cunoasca. se cheama "sa gandesti." you should try. n-o sa te doara.

Trimite un comentariu