Skip to main content

Proprietarii platformelor psnews.ro și pebloguri.ro lansează un site cu articole de bine

 
Proprietarii platformelor psnews.ro și pebloguri.ro lansează un site cu articole de bine

Positive Hub, societatea care deține și site-urile psnews.ro și pebloguri.ro, a lansat luna aceasta un nou proiect online: Editiadedimineata.ro.

„Noua platformă Edițiadedimineață.ro este adresată publicului larg și își propune să stea departe de politică și de senzaționalul dezvăluirilor cotidiene, dar să prezinte în detaliu oameni și proiecte care fac cinste comunităților din care provin – fie că vorbim despre povești construite în business ori în lifestyle, educație, cercetare, sport sau cultură”, anunță reprezentanții platformei.

Publicitate

Platforma va avea și o componentă video.

Reprezentanții platformei spun că Editiadedimineata.ro nu va avea publicitatea clasică de tip bannere sau Google Ads, „ci își propune să ofere companiilor o zonă de PR ce va conține știri, povești de succes, conținut de calitate și oameni de valoare”.

Platforma nu va găzdui bannere de promovare, machete de publicitate sau Google Ads, dar își propune ca relatarea poveștilor unor oameni excepționali să fie susținută de către companii de succes”, spun aceștia. 

„Pentru început, Editiadedimineata.ro prezintă povestea unui tânăr manager sportiv spusă chiar de către cei pe care îi susține, dar și de personalități precum Maia Morgenstern și Irina Begu. Această primă poveste este susținută de către Inventus Research”, se arată în comunicatul companiei. 

Edițiadedimineață.ro aparține Positive Hub, societate ai cărei acționari mai dețin platformele PSnews.ro și Pebloguri.ro, precum și firma de consultanță Inventus Research: Anca Mireanu și Cosmin Ivănuș.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu