Skip to main content

Restanțe concursul radio al CNA. Una din cele patru frecvențe radio a fost acordată. CNA vrea organizarea unui nou concurs

 
Restanțe concursul radio al CNA. Una din cele patru frecvențe radio a fost acordată. CNA vrea organizarea unui nou concurs

După mai multe amânări, membrii CNA au decis soarta celor patru frecvențe de radio FM rămase restante după concursul organizat la finalul lunii iunie. Potrivit legislației, votul ar fi trebuit să fie dat în ședința imediat următoare, însă membrii CNA au decis amânarea punctului în mai multe rânduri. 

În urma votului dat astăzi, doar una dintre frecvențe a fost acordată, celelalte trei urmând să fie scoase din nou la concurs, posibil în acest an. 

Publicitate

Frecvența de Hunedoara, 88,9, a fosta cordată, în urma votului membrilor CNA, unui proiect local, Big FM, din Deva. 

Cat privește celelalte trei frecvențe, din Alba Iulia, Orșova și Sighetul Marmației, niciuna dintre propunerile restante nu au întrunit votul a cel puțin șase dintre membrii prezenți. Răsvan Popescu, vicepreședintele CNA, a solicitat pentru săptămâna viitoare un inventar al frecvențelor radio libere și organizarea unui nou concurs până cel târziu în luna noiembrie.

Reamintim că pe lista scurtă pentru frecvența de Alba Iulia (102,3) intraseră Radio ZU și Jazz Radio. La Orșova au rămas Galaxy FM (post controlat de Eugen Nicolicea) și Smart FM (postul lui Marius Tucă), La Sighetu Marmației au fost, pe lista scurtă, Radio Maria și Radio Tisa (un proiect de radio local).

Lista câștigătorilor de la concursul din iunie 2017, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • „Răsvan Popescu, vicepreședintele CNA, a solicitat pentru săptămâna viitoare un inventar al frecvențelor radio libere și organizarea unui nou concurs până cel târziu în luna noiembrie.” Poate să mă lămurească cineva? Vor scoate la concurs și alte frecvențe, sau doar pe astea 3 care au rămas?
  • Zu oricum ar acoperii cu frecventa de SIBIU,de pe Paltinis la Alba,cat de cat. Dar acum nu s-au intrunit voturile necesare,deoarece nu a existat un interes asa mare sa fie luate. Mai exact nu a dat nimeni spaga,atentie ,dastea. Nu la sunat de la PSD , pe Herjeleu : -Dale ma la Zu orasul ala...!! Ca deja batea la ochi...
  • Mă enervează rău de tot site-ul vostru. Dacă am permis să primesc notificări pe telefon și desktop, de ce nu se întâmplă nimic? Ultima notificare, doar pe mobil, a fost cu audiențele radio. Pe desktop deloc.

Trimite un comentariu