Skip to main content

Televiziunea de filme româneşti Cinemaraton, deţinută de Akta, intră în grila Telekom

 
Televiziunea de filme româneşti Cinemaraton, deţinută de Akta, intră în grila Telekom

Canalul Cinemaraton a intrat în grila Telekom Romania, fiind inclus în pachetul de bază TV S, anunţă reprezentanţii televiziunii.

Publicitate

În plus, clienţii serviciilor de televiziune Telekom pot accesa gratuit canalul Cinemaraton şi online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV.

Canalul Cinemaraton, dedicat în excusivitate cinematografiei româneşti, transmite, pe lângă filme, emisiuni şi producţii proprii precum interviuri - medalion cu regizori, actori, critici de film şi de teatru, scurte prezentări şi contextualizarea programului / filmului care va urma.

Canalul Cinemaraton a fost lansat în martie 2017 şi este operat DIGITAL CABLE SYSTEMS (AKTA).

Reamintim că, vara aceasta, Akta a introdus în grila sa de programe două canale Telekom, Telekom Sport 5 şi Telekom Sport 6 (foste Dolce Sport).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Filmele, reportajele, interviurile si cam tot ce transmite acest canal are sonorul desincronizat, adica sunetul se aude cu cateva secunde in urma imaginii, ceea ce este foarte deranjant. Oare chiar nu se poate rezolva? Astazi 29 iunie 2018 am urmarit "Corigenta domnului profesor" si sunetul se aude cu intarziere.
 • Eu sunt la telekom si nu mai merge cinemaraton..!!! De 3 zile. Mai exista prg asta s-au nu ?
 • Urmăresc acest post. Am prins si un documentar despre teatrul National cred pentru ca nu am prins începutul. Ar putea sa fie făcută o copie prelucrata in care sa fie scris pe actori numele❓
 • Sunt abonat AKTA și Cinemaraton a inceput emisia in 30 martie și este un post tv foarte bun pot să spun ca am vazut filme pe care alte posturi românești nu le au difuzat niciodată,sunt și filme noi,în rețeaua digitală AKTA este disponibil și în HD.
 • Cinemaraton a intrat în locul postului F&H - eliminat din grila Telekom.
 • "Cht" spre uimirea ta, da, CM , repeta filmele/documentarele...chiar a doua zi in "reluare"...apoi "redifuzare". Sint curios in alta ordine de idei, pe cind va "migra" la Telekom in pachet superior. Nu e prima oara cind momesc abonati apoi le schimba grila ca doar prostul/proaspatul abonat sta 24 de luni...
 • Dau si filme noi,gen "De ce eu?" si altele.Si asa zisele "comuniste" sunt capodopere ale cinematografiei romane.
 • @mile, să știi că nu. Pe Cinemaraton sunt și filme românești mai noi.

  Mie îmi place postul.
 • Daca esti neinformat,nu mai comenta.Cinemaraton este un canal de calitate cu filme bune.Nu se repeta grila
 • O prostie de post pe care care vezi de luni până duminică aceeași grila cu aceleași filme zi de zi !

Trimite un comentariu

sus