Skip to main content

VIDEO. Agenția Națională Antidrog, campanie de prevenire a consumului de canabis „Pot Altfel”

 
VIDEO. Agenția Națională Antidrog, campanie de prevenire a consumului de canabis „Pot Altfel”

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va recomanda televiziunilor şi radiourilor sa susţină campania de prevenire a consumului de canabis „Pot altfel”, ce va fi derulată, începând de astăzi.

Campania se va derula în perioada septembrie 2017 - iunie 2018.

Publicitate

Reprezentantul Agenției Naționale Antidrog a venit în fața CNA pentru a susține campania ce se va derula la nivel național o campanie de prevenire a consumului de canabis în rândul elevilor, care are, printre altele, și o componentă de media.

Monica Ioniță, reprezentant al Agenție națională antidrog: Data lansării campaniei este astăzi, este o campanie națională. Își propune activități de prevenire în școli, licee și universități. Avem și un spot al campaniei. Spotul este noncomercial. Dorim să atingem cât mai mult din populație prin intermediul acestui spot.
„Canabisul a reieșit în urma studiilor ca fiind cel mai consumat în România și în Europa.”, a mai spus Monica Ioniță.

Pe de altă parte, Florin Gabrea, membru CNA, a remarcat că mesajul campaniei „Pot altfel” înseamnă că pot cu alte droguri.

„Alternativa la consumul de canabis este prin activități de timp liber, asta e acel pot altfel, adică pot și fără consum de droguri”, i-a răspuns reprezentanta Agenției Național Antidrog.

Gabriel Tufeanu, membru CNA – „Spotul este, firește, adresat unei categorii de vârstă, tineri sau adolescenți. Nu știu dacă la această vârstă acest spot este perceput de ei. Ei sunt reticenți la orice le spune o autoritate, un profesor, un părinte. ”

Spotul campaniei, în continuare

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Principala problema in patria noastra este alcoolul. Si cainele meu stie asta. Probabil au fumat legale, altfel nu-mi explic.
  • Nu mai degraba o campanie anti-alcool ?
    Nu am vazut pe numeni ca dupa un joit sa iasa cu toporul pe strada la Vaslui .
  • Asta-i culmea, dupa ce au murit zeci de tineri din cauza "etnobotanicelor" legalizate de dragii nostri politicieni si n-a infundat puscaria niciunul pentru ca au legalizat de fapt niste otravuri, acum se face o campanie impotriva canabisului, adica a plantei care trebuia legalizata in primul rand si n-ar mai fi murit nimeni, nu mai ajungea nimeni la spital. Pe de alta parte, daca esti politician si dai un tun de milioane de euro iei cu suspendare dar daca esti prins cu doua jointuri in buzunar moaaaaaaaa, nino nino nino, deranj maxim, e cu executare, cand tu de fapt nu deranjezi pe nimeni, vrei doar sa fii lasat dracu in pace sa te distrezi cu prietenii. E o lume din ce in ce mai bizara asta in care ne incapatanam noi romanii sa traim.
  • mergea o campanie anti tutun sau anti alcool ca tot e considerat alcoolul drog gateway.se cheltuiesc inca odata banii statului aiurea.
  • Vai de noi. Când a început sa se legalizeze mai peste tot, noi facem campanii antidrog? Sa facem, dar pentru niște droguri mai serioase, nu pentru astea care teoretic creează mai putina dependenta decât tigarile.

Trimite un comentariu