Skip to main content

VIDEO. DE VĂZUT. Promo atipic pentru TVR. Grasu XXL, hip-hop în bibliotecă, pentru promovarea emisiunii lui Virgil Ianțu

 
VIDEO. DE VĂZUT. Promo atipic pentru TVR. Grasu XXL, hip-hop în bibliotecă, pentru promovarea emisiunii lui Virgil Ianțu

Colaborare între hip-hopperul Grasu XXL și emisiunea de cultură generală Câștigă România, prezentată de Virgil Ianțu, la TVR 2.

Melodia „Curaj”, semnată Grasu XXL, este coloana sonoră a primului promo pentru emisiunea de cultură generală „Castiga Romania”. Gazda emisiunii, Virgil Ianțu, a declarat că melodia „trage un semnal de alarma pentru lipsa investiției în educație”.

Publicitate

Promo-ul, creat de Zucchero Media, a fost filmat la Iași, în incinta Bibliotecii din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi”. Spotul a fost realizat în colaborare cu câțiva elevi ai Școlii de Televiziune și Film din Iași. Regizor: Tudor Dumitrașcu (freelancer, fost promo producer, în trecut, la Kanal D și TVR) 

Al doilea sezon al emisiunii Câștigă România va începe pe 2 octombrie de la ora 20:00, pe TVR2, și va putea fi urmarită de luni până joi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Imi aduce aminte de acel videoclip al formatiei Parazitii de pe TVRCultural cu ''educa-te singur, citeste o carte''. Bine ma, ca zici tu.
    La fel, imi aminteste de o gluma de la Saturday Night Live numita ''Substitute teacher'', cu un prof de mate care incerca sa fie cool si sa vorbeasca despre hip-hop, crezand ca asa ii va cuceri pe elevi. In final elevii ii spun ca au vazut toate aceste metode ale profilor, si lor, ca elevi, le este dor de o ora normala, linistita, de matematica.
  • copilasii sint mici,dar Iantu putea pune mana pe o carte in loc sa se creada erou de filme de actiune cu privirea incruntata:)) si Salam a filmat in Filarmonica cred
  • Grasu XXL fiind acel „cântăreț” care lovește copii la concerte: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/grasu-xxl-filmat-in-timp-ce-loveste-un-tanar-in-timpul-unui-concert-in-bucuresti-ce-mesaj-a-postat-ulterior-pe-facebook.html

Trimite un comentariu