Skip to main content

Antena 1 a achiziționat drepturile pentru seria Războiul Stelelor. Toate cele șapte episoade Star Wars, inclusiv Trezirea Forței

 
Antena 1 a achiziționat drepturile pentru seria Războiul Stelelor. Toate cele șapte episoade Star Wars, inclusiv Trezirea Forței

Antena 1 va difuza cele șapte episoade din seria Star Wars începând din 22 octombrie, anunță postul TV. Primele șase episoade vor fi la Antena 1 în fiecare duminică, de la ora 23.00:  ”Amenințarea fantomei”, ”Atacul clonelor”, ”Răzbunarea Sith”, ”O nouă speranță”, ”Imperiul contraatacă”, ”Întoarcerea lui Jedi”.

Publicitate

Ultimul episod din saga Star Wars, cel de-al șaptelea - Trezirea forței: The Force Awakens - va fi difuzat în 14 decembrie, de la ora 21.00.

În pachet nu este inclus Rogue One: O poveste Star Wars, o producție independentă desprinsă din saga familiei Skywalker.

Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 și a devenit un fenomen răspândit în lumea întreagă. Următoarele două filme au fost difuzate la distanță de câte trei ani.

În 1999, la șaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost lansat primul episod din cea de-a doua trilogie, a cărei acțiuni se petrece, de fapt, înaintea celei dintâi. Ca și în cazul primei trilogii, următoarele două episoade au apărut tot la o distanță de câte trei ani.

Ultimul film din serie, ”Trezirea Forței”, a fost lansat în decembrie 2015, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • nu prinda la publicul din romania astfel de filme incat sa aduca audienta mare

  Romanasul vrea ceva rustic, mai pe mamaliguta, mancarica, bautura, certuri si scandaluri, manelisme, dans din cur
 • acest emisiune va fii foarte tare , sper ca vor dubla razoiu stelelor , ca sa ma pot utia si eu , subtrarea e prea rapida penru mine , si nu pot sa citesti , osa fie show , ora e potrivit , oricum publicul anten nare serviciu
 • Marea problema este ca acest film nu prea se "pupa" cu preocuparile publicului A1. In acest context cred ca este o miscare riscanta, mai ales ca aceste filmele nu mai sunt o noutate in Ro. Inclusiv faptul ca urmeaza dupa Iumor mi se pare discutabil, nu prea exista compatibilitate intre umorul de tip Vacanta mare si un SF classic. Ca si cum dupa Las Fierbinti ai pune un spectacol de balet....
 • Interesant.
  Puteau totuși să programeze filmele la ore mai accesibile...pentru că dacă va începe la ora 23.00 se va termina, foarte probabil, după ora 1 noaptea.
 • Achizitie buna ptr cei care nu au vazut filmul sau ptr masochisti!
  De ce spun asta,ptr ca,parca o sa vad,ca vor da publicitate din 20 in 20 de minute si atunci mai bine iti pui streangul!
  Am zis mai demult ca televiziunile generaliste,o sa mai traiasca doar prin continutul propriu si evenimente sportive,restul filme,seriale,mutandu-se pe canalele specifice genului sau pe internet!
 • @eu
  Rogue One nu face parte din trilogiile Star Wars. e film de sine statator. sa ma scuzi daca gresesc insa e ceva genul prequel de pe la mijloc.
  @Albescu Cristian
  nu zic ca nu ai dreptate, e o logica buna insa ora e cam tarzie si publicul A1 nu e prea obisnuit cu filmele asa incat reclama se adreseaza cam nimanui. cu atat mai mult cu cat AXN le-a difuzat anul a esta iar HBO inca le difuzeaza.
 • probabil ca le-a primit aproape gratis... e o reclama mascata la episodul 8 care va avea premiera in decembrie chiar in jurul datei de 14 decembrie.... cred ca de aia le si da la 23.00
 • Tot pe la ora asta le dădea și Protv acum câțiva ani. Doar pe cel mai recent de atunci îl dădeau la 20. Probabil așa va face și Antena. Nu cred ca pe cele mai recente le va da la 23.

  Axn le-a difuzat acum câțiva ani și el, mai puțin Trezirea forței cu rezultate bune de audienta, dar nu cred ca exista același potențial pe un post generalist, mai ales dacă vorbim despre primele filme. E mai mult chestie de imagine.

Trimite un comentariu