Skip to main content

Antena Stars, amendată pentru scene de violență difuzate în miezul zilei

 
Antena Stars, amendată pentru scene de violență difuzate în miezul zilei
CNA

Un fake reality show i-a adus o sancțiune Antenei Stars. Postul a fost amendat de CNA cu 15.000 de lei, pentru scene violente și limbaj vulgar, difuzate la o oră nepotrivită (14.00). În aceeași sancțiune a fost inclusă și încălcarea legislației privind publicitatea, pentru reclama mascată la o platformă online promovată de surorile Monica și Ramona Gabor. 

Membrii au fost oripilați, însă, de o scenă din fake reality show-ul Să te prezint părinților, difuzat pe 18 aprilie la postul TV. Mai exact, un moment în care o tânără este agresată de un bărbat, acesta din urmă folosind un limbaj ce nu poate fi reprodus. 

Orsolya Borsos, membru CNA: „Pot să pun și eu o întrebare după ce mi-am revenit din starea de șoc? Care e contextul în care pot să apară astfel de imagini la ora două după-amiaza? Sunt imagini în care practic are loc un viol.”
 
„Se prezintă povestea relației dintre Petru și Clara precum și modul în care tânăra a cunoscut familia noului ei logodnic”, a explicat Norina Ionescu, avocatul Antenei Group.
Publicitate

„Da, este un program de ficțiune, marcat AP, se anunță că este violență fizică și psihică de intensitate minimă, limbaj vulgar”, a mai spus reprezentanta Antenei Group. 

„Aceasta e violență de intensitate minimă?”, i-au replicat unii dintre membri. 

„Sonorul știu că a fost maxim, dar...”, a spus la rândul ei reprezentanta Antena Group. 

„Nu puteți să faceți așa ceva la ora 14.00. Sunt copii care se pot uita la emisiunea aceea”, i-a reproșat Florin Gabrea, membru CNA. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu