Skip to main content

Antena Stars, amendată pentru scene de violenţă difuzate în miezul zilei

 
CNA
CNA

Un fake reality show i-a adus o sancţiune Antenei Stars. Postul a fost amendat de CNA cu 15.000 de lei, pentru scene violente şi limbaj vulgar, difuzate la o oră nepotrivită (14.00). În aceeaşi sancţiune a fost inclusă şi încălcarea legislaţiei privind publicitatea, pentru reclama mascată la o platformă online promovată de surorile Monica şi Ramona Gabor.

Publicitate

Membrii au fost oripilaţi, însă, de o scenă din fake reality show-ul Să te prezint părinţilor, difuzat pe 18 aprilie la postul TV. Mai exact, un moment în care o tânără este agresată de un bărbat, acesta din urmă folosind un limbaj ce nu poate fi reprodus.

Orsolya Borsos, membru CNA: „Pot să pun şi eu o întrebare după ce mi-am revenit din starea de şoc? Care e contextul în care pot să apară astfel de imagini la ora două după-amiaza? Sunt imagini în care practic are loc un viol.”

„Se prezintă povestea relaţiei dintre Petru şi Clara precum şi modul în care tânăra a cunoscut familia noului ei logodnic”, a explicat Norina Ionescu, avocatul Antenei Group.

„Da, este un program de ficţiune, marcat AP, se anunţă că este violenţă fizică şi psihică de intensitate minimă, limbaj vulgar”, a mai spus reprezentanta Antenei Group.

„Aceasta e violenţă de intensitate minimă?”, i-au replicat unii dintre membri.

„Sonorul ştiu că a fost maxim, dar...”, a spus la rândul ei reprezentanta Antena Group.

„Nu puteţi să faceţi aşa ceva la ora 14.00. Sunt copii care se pot uita la emisiunea aceea”, i-a reproşat Florin Gabrea, membru CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus