Skip to main content

AUDIENȚE. Chefii au luat orașele și comercialul, Gospodarii au prins țara

 
AUDIENȚE. Chefii au luat orașele și comercialul, Gospodarii au prins țara

AUDIENȚE. Lunea trecută a fost seara Gospodarilor, lunea aceasta a seara Chefilor.

Publicitate

Dacă săptămâna trecută Gospodar fără pereche (Pro TV) era peste Chefi la cuțite (Antena 1) pe toate targeturile, aseară bucătarii au fost în câștig.

Emisiunea de pe Antena 1 a fost mai urmărită decât Gospodari la orașe și pe publicul comercial 18 49 de ani.

Gospodar fără pereche a fost pe primul loc doar la nivel național.

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de luni, 30 octombrie, pe intervalul Gospodar fără pereche/Chefi la cuțite: 

NAȚIONAL. La nivel național, Gospodarii au fost văzuți de 1,9 milioane de români pe minut. În același timp, peste 1,5 milioane de români se uitau la Antena 1. Mult în urmă, pe locul trei, a fost Kanal D. 

URBAN. Chefii au avut primul loc la orașe, cu aproape 950.000 de telespectatori media. Emisiunea de la țară de pe Pro TV a fost la 30.000 de telespectatori distanță.

COMERCIAL. Emisiunea culinară a prins mai bine în această săptămână pe publicul comercial: peste jumătate de milion de telespectatori între 18 și 49 de ani, cu 50.000 mai mulți decât aveau Gospodarii de pe Pro TV.

Pe segmentul comercial, audiența Kanal D a fost de patru ori mai mică decât a Antenei 1. 

Audienţa posturilor TV luni, 30 octombrie, pe intervalul de intersecție Gospodar fără pereche- Chefi la cuțite (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 1.922.000 10.7 22.7
2 Antena 1 1.556.000 8.7 18.4
3 Kanal D 672.000 3.7 7.9
4 Digisport 412.000 2.3 4.9
5 Romania TV 391.000 2.2 4.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 30 octombrie, pe intervalul de intersecție Gospodar fără pereche- Chefi la cuțite (20.30 - 22.30), în mediul URBAN

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 943.000 9.7 20
2 Pro TV 917.000 9.4 19.4
3 Kanal D 440.000 4.5 9.3
4 DigiSport 1 316.000 3.2 6.7
5 Romania TV 251.000 2.6 5.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 30 octombrie, pe intervalul de intersecție Gospodar fără pereche- Chefi la cuțite (20.30 - 22.30), pe publicul COMERCIAL

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 532.000 11.9 27.9
2 Pro TV 487.000 10.9 25.5
3 Kanal D 134.000 3 7
4 DigiSport 1 117.000 2.6 6.1
5 Prima TV 62.000 1.4 3.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Cifrele confruntării Chefi la cuțite - Gospodar fără pereche de săptămâna trecută, aici

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • EXCLUSIV! Fort Boyard va fi inlocuit cu filme. Asa cum m-am asteptat inca dupa a doua editie, incepand din aceasta saptamana ProTV inlocuieste Fort Boyard cu filme. Duminica, 5 noiembrie, de la 20.30, ProTV a programat filmul Furios si iute in viteza a 5-a.
 • care e problema , un cetatean, nu te lasa cineva sa te uiti la mizerii, avem dreptul sa-i supunem oprobiului public pe cei care inainte criticau aceste emisiuni, iar acum se uita la ele , ne mai miram de ce supravietuitorul nu a prins in romania , apropo , pro tv se lauda doar cu comercial , oare de ce
 • Lunea si martea, este cea mai interesanta batalie din aceasta toamna, cu schimbari de lider de la o saptamana la alta. Cred ca ambele televiziuni se pot declara multumite, avand invedere ca diferentele sunt foarte mici. @mile, AM doar o simpla intrebare: ce intelegi prin a spulbera?
 • Alo, Politia, un individ se pare *** de la ***, *** de Mile, traieste in zona Moldova Noua, a pus mana pe un PC legat la internet si se crede mare analist media, dar nu e capabil sa scrie corect romaneste. Daca il vede cineva *** :)
 • mile, nu comentez asa cum faci tu cine a fost in fata cui. bravo celui care a fost.
  mile, nu lucrez in publicitate si nu sunt interesat ca tine de cifrele pe comercial. asta sa ii intereseze pe cei vizati.
  mile, nu ma intereseaza ca pe tine cine la ce se uita. sa se uite fiecare unde vrea.
  mile, nu ma laud ca tine ca ma uit la emisiuni culturale sau de cultura generala si cu greu te folosesti de limba romana pe care o si sodomizezi in forma continuata dar macar ma exprim coerent.
  mile, nu spun ca tine care emisiune e buna si care nu. eu pot sa spun ce emisiune imi place si de ce si ce emisiune nu imi place si de ce.
  mile, nu jignesc, asa cum faci tu, batranii sau pe cei care locuiesc in mediul rural.
  mile eu cred ca indeplinesti foarte multe conditii pentru a te inscrie in categoriile blamate de tine
  mile, comentariile tale nu trebuie sa fie moderate ci corectate.
  mile tu esti vulgar si jignitor si de aceea ar trebui sa fii moderat.
 • @mile, daca Antena 1 a spulberat Pro Tv duminica, 29 oct. (interval iUmor. La intersectie cu Fort B. 8.2 - iar A1 9.8), cu doar 2,7 puncte, ce sa mai zicem de audienta de joi? Ca ProTV a nimicit Antena? Cand Las Fierbinti avea 12.2, iar Antena doar 5.5.
 • alex, tu ca privitor *** , esti la categoria in plus , duminica antena a spulberat pro tv , avand doar 7 pe comercial, iar antena 9,7 , pro a devenit asemanator cu antena 3 si romania tv ca public , din aproape 2 milioane de telespectatori , doar 400 000 sunt pe comercial , in rest batrani si sateni
 • @mile, daca la Gospodari nu te uiti, la Insula nu te uiti, si mentionezi ca te uiti numai la emisiuni de cultura generala(care nu stiu cate sunt dar nici una la A1), pe ce baza faci aprecierea ca o emisiune e buna si alta nu e buna.
 • mile, am sa te rog sa-mi precizezi locul in care am spus ca telespectatorii sunt "prosti". ai ce ai cu matrimonialele, nu stiu de unde pana unde. eu nu v-am jignit si cer sa ma respectati, daca aveti bunul simt. Pacat ca acest site permite cuvinte jignitoare la adresa celor care scriu din pasiune aici, nu din pura manipulare ca acest mile
 • eu din articol am inteles ca per total la Gosopodari s-au uitat mai multi oameni decat la Chefi.
  de la mile am inteles ca dupa el oamenii educati sunt cei din mediul urban. cred ca mile a vazut orasele doar pe Google Maps. daca totusi locuieste in mediul urban, eu ma mut la tara.
 • pai tocmai doru , ca pe voi va deranjeaza aceste emisiuni , de aceea va spun sa taceti cu insula daca va uitati la ceva asemanator, eu nu ma uit , asta e diferenta , asa ca nu aveti dreptul sa mai comentati de calitatea tv din romania , ca tot voi va ingrijorati de ce supravieuitorul nu a prins, acum stiti
 • iche , iata unde era o mare luptatoare contra mizerilor televizate , cum ne spuneai tu de romanii care se uita la matrimoniale , ca sunt prosti, vai de tine , tu vorbesti de iumor , in comparatie cu imperecherile proteviste , publicul e preponderent urban, deci si mai educat , fara rural e rau pt pro

Trimite un comentariu