Skip to main content

Călin Ionescu - Rimaru, reacție după ce a fost acuzat de hărțuire: „Consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv”

 
Călin Ionescu - Rimaru, reacție după ce a fost acuzat de hărțuire: „Consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv”

Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la trupa RACLA, dar și ca publicitar, reacționează la mai bine de 24 de ore după ce în online au apărut numeroase mărturisiri ale unor femei care îl acuză hărțuire sexuală și agresiune. Totul vine în contextul valului de mărturisiri declanșat de campania #MeToo, apărută după scandalul de la Hollywood.

Publicitate

„Contest cu tărie orice acuzație de hărțuire sexuală sau orice altă acuzație similară. De altfel, consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv din urmă cu 2 ani. Mărturie în acest sens stă faptul că nu au acționat din punct de vedere legal împotriva mea. Este evident că orice persoană care ar avea o temere legitimă că i s-ar putea aduce vătămări fizice s-ar adresa imediat autorităților competente. În realitate, după aproximativ 2 ani de la data așa-ziselor mele fapte reprobabile, în deplină coincidență cu scandalul Harvey Weinstein din SUA, aceste persoane publică în presă corespondența privată pe care am purtat-o.”, spune Ionescu într-o postare pe Facebook. 

„Profit de ocazie pentru a îmi exprima regretul față de atenția nedorită adusă de această situație asupra colegilor și a angajatorilor mei, aceștia neavând nicio vină sau legătură cu viața mea privată. Pentru a nu perpetua eventuale consecințe negative asupra acestora, în cel mai scurt timp posibil voi lua o decizie, împreună cu angajatorul meu, în privința viitorului colaborării noastre.”, a mai adăugat acesta. 

„În ultimele 24 de ore am fost supus unui val de reacții negative, disproporționate față de acuzațiile care mi se aduc. Pe lângă injuriile care mi s-au adus, am primit și amenințări cu moartea. Pentru moment, înțeleg să nu fac publice aceste mesaje, de asemenea private. Însă, în măsura în care vor continua, voi fi nevoit să inițiez demersurile legale necesare pentru a-mi proteja drepturile.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu