Skip to main content

Călin Ionescu - Rimaru, reacţie după ce a fost acuzat de hărţuire: „Consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv”

 
Călin Ionescu - Rimaru, reacţie după ce a fost acuzat de hărţuire: „Consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv”

Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la trupa RACLA, dar şi ca publicitar, reacţionează la mai bine de 24 de ore după ce în online au apărut numeroase mărturisiri ale unor femei care îl acuză hărţuire sexuală şi agresiune. Totul vine în contextul valului de mărturisiri declanşat de campania #MeToo, apărută după scandalul de la Hollywood.

Publicitate

„Contest cu tărie orice acuzaţie de hărţuire sexuală sau orice altă acuzaţie similară. De altfel, consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv din urmă cu 2 ani. Mărturie în acest sens stă faptul că nu au acţionat din punct de vedere legal împotriva mea. Este evident că orice persoană care ar avea o temere legitimă că i s-ar putea aduce vătămări fizice s-ar adresa imediat autorităţilor competente. În realitate, după aproximativ 2 ani de la data aşa-ziselor mele fapte reprobabile, în deplină coincidenţă cu scandalul Harvey Weinstein din SUA, aceste persoane publică în presă corespondenţa privată pe care am purtat-o.”, spune Ionescu într-o postare pe Facebook.

„Profit de ocazie pentru a îmi exprima regretul faţă de atenţia nedorită adusă de această situaţie asupra colegilor şi a angajatorilor mei, aceştia neavând nicio vină sau legătură cu viaţa mea privată. Pentru a nu perpetua eventuale consecinţe negative asupra acestora, în cel mai scurt timp posibil voi lua o decizie, împreună cu angajatorul meu, în privinţa viitorului colaborării noastre.”, a mai adăugat acesta.

„În ultimele 24 de ore am fost supus unui val de reacţii negative, disproporţionate faţă de acuzaţiile care mi se aduc. Pe lângă injuriile care mi s-au adus, am primit şi ameninţări cu moartea. Pentru moment, înţeleg să nu fac publice aceste mesaje, de asemenea private. Însă, în măsura în care vor continua, voi fi nevoit să iniţiez demersurile legale necesare pentru a-mi proteja drepturile.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus