Skip to main content

Când CNA vrea, CNA poate. Emisiunea Jocuri de putere în care a fost atacată instituția, analizată de urgență

 
Când CNA vrea, CNA poate. Emisiunea Jocuri de putere în care a fost atacată instituția, analizată de urgență
CNA

Deci se poate! Derapajul de la Realitatea TV, în vizorul CNA. Consiliul Național al Audiovizualului are deja raportul de monitorizare pentru emisiunea Jocuri de putere de joi, 28 septembrie, în care membrii Consiliului au fost jigniți. Emisiunea urmează să fie analizată în următoarea ședință. 

Cazul era chiar pe ordinea de zi de marți, 3 octombrie, dar surpriză: după ce a fost trimisă ordinea de zi către presă, cei de la CNA și-au dat seama că nu este cvorum pentru a se ține. Ședința se poate desfășura doar dacă sunt prezenți cel puțin opt membri din cei 11. Mâine vor lipsi patru: trei care și-au depus cereri de concediu (Florin Gabrea, Dorina Rusu și Gabriel Tufeanu) și un al patrulea, Laura Georgescu, care are „un protocol/delegație externă”, după cum se menționează în mesajul instituției. 

Publicitate

Analizarea unui derapaj dintr-o emisiune la mai puțin de o săptămână după ce a avut loc este o raritate pentru CNA, care are sute de reclamații care fie au expirat fie urmează să expire.

Reamintim cazul înmormântării Ilenei Ciuculete, pe care CNA nu a reușit să-l analizeze timp de șase luni, deși a fost unul dintre cele mai grave derapaje TV din acest an. Astfel că, reclamațiile s-au prescris și cazul nu mai poate fi analizat. 

UPDATE. Cazul a ajuns să fie analizat ca urmare a unor autosesizări ale unor membri. Din informațiile Paginademedia.ro, este vorba despre membrii Radu Călin Cristea și Monica Gubernat. 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Herjeu De cite ori ai fost concediat? De cite ori ai fost șomer? PSD ti-a dat dregătoria asta si acum cu constiinciozitate il slujesti. Asta e cv-ul tau!
 • @Radu Herjeu. Măi, Raducule, ce cv ai tu? Uite -l in rezumat!Ai fost concediat din citeva locuri, ai fost somer, esti uritel, esti singur, neimplinit, mustind de invidii si de ura. O *** de partid. Hai, continua-și lupta de a deveni pdg la TVR. Stie toata lumea ca asta visezi. Degeaba!
 • herjeu,poate nu esti complexat in slugarnicia ta..tot un sclav ramai!salariul vine tot asa din 2 parti? si de la cna si de la sebi?
 • @ livia pila

  La CV-ul meu e mai dificil sa fiu complexat. Si-apoi, daca as fi un nimic, m-as ascunde pe net in spatele un pseudonim. Ceea ce, dupa cum se vede, la mine nu e cazul.
 • Buna ziua, in strict opinia mea Nu a fost nici un derapaj grav cu Ileanu Ciuculete d-zeu sa o ierte, orice persoana publica/vedeta are avantaje in timpu vieti si dezavantaje cand decedeaza cand mAi este si foarte iubita de toti romani fanii muzici populare e logic sa te astepti ca tv de profil sa transmita.... Antena Stars este o televiziune de profil privata ce se sustine din audiente ce avea sa faca!!! Daca CNA nu a amendato inseamna ca a respect legea audiovizuala!
 • Normal cei de la Cna sunt *** Psd ce ordona tovarasul Dragnea astia executa Radu Herjeu tot un complexat mereu ia lins in coooooor pe Varan si Ghita
 • @Iulia Bunea. Nu contează. Herjeu tot complexat e. Om de partid. Iar atitudinea lui Radu Călin Cristea ma pune serios pe ginduri. Incep sa am tot mai serioase bănuieli ca a fost infiltrat la REL:
 • Oare cat din amenda care ar fi aplicata ar ajunge in buzunarele celor nemulțumiți? Oricum presa de la noi este *** . Orice s-a discutat prin emisiuni si alte articole ceea ce s-a schimbat *** De pe o parte pe alta. Așa ca ...
 • @valentin: asa e ordinu' ... astia executa. Te asteptai la altceva de la politrucii astia tristi?! Cum e aia: ".... da-i prostului puterea.."

Trimite un comentariu