Skip to main content

Show de seară, sezon nou la Comedy Central. Bobonete, primul invitat. Sergiu Floroaia: Limita glumelor e greu de bătut în cuie, e mai mult o chestie pe care o simți

 
Show de seară, sezon nou la Comedy Central. Bobonete, primul invitat. Sergiu Floroaia: Limita glumelor e greu de bătut în cuie, e mai mult o chestie pe care o simți
Sergiu Floroaia, foto stânga, și Viorel Dragu, prezentatorul emisiunii - Credit foto: Radu Luca Victor

Show de Seară „a prins mult mai tare decât ne-am fi așteptam oricare dintre noi”, a spus Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM și head writer al emisiunii de pe Comedy Central. Televiziunea pregătește un nou sezon al emisiunii prezentate de Viorel Dragu, ce va debuta pe 6 noiembrie, în fiecare luni de la 20.00. 

Primul invitat va fi actorul Mihai Bobonete. 

Publicitate

Ca și în primul sezon, Viorel Dragu (Vio) va fi prezentatorul show-ului, iar  scenariști și corespondenți sunt Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco.

Sezonul doi al Show-ului de Seară are un nou regizor, pe Dragoș Ometiță, care vine în locul lui Gabriel Bugnar.  

Paginademedia.ro a fost la filmările pentru prima ediție a emisiunii și a stat de vorbă cu unul dintre membrii echipei: Sergiu Floroaia, matinalul Kiss FM, și el om cu lungă experiență pe zona de stand up comedy. 

Cum i-ați convins pe cei de la Comedy Central să faceți și cel de al doilea sezon?

Sergiu Floroaia: Nu știu, probabil cu primul sezon i-am convins să facem, iar de acolo ei s-au ocupat de toate formalitățile.

Ce schimbări avem sezonul acesta în echipă?

Sergiu Floroaia: În echipă îl avem acum pe Dragoș Ometiță, noul nostru regizor, care e un om mișto cu care am mai făcut chestii. Sperăm sa aducă lucruri noi atât cât ține de vizual cât și altele, cum ar fi personajul lui Vio și așa mai departe.

A prins la publicul din România genul acesta de show?

Sergiu Floroaia: Nu știu cât de tare a prins, dar pot să spun că a prins mult mai tare decât ne-am fi așteptam oricare dintre noi.

Sunt oamenii reticenți la anumite glume, la anumite subiecte?

Sergiu Floroaia: Cel puțin oamenii care sunt în publicul nostru, nu. Aici vin oameni care știu la ce vin. Ne știu pe noi sau unii au ajuns sa ne cunoască datorită Show de seară. Și oamenii care vin aici sunt foarte receptivi și gustă genul de umor pe care îl facem noi. Nu sunt reticenți la un anumit tip de glume.

Aveți subiecte tabu?

Sergiu Floroaia: Avem subiecte tabu, noi chiar abordăm multe subiecte tabu, dar mergem foarte fin pe o linie, astfel încât să nu ne ducem prea departe, dar să fim acolo, on the edge.

Și cam unde se află limita aceasta?

Sergiu Floroaia: Limita asta e greu de bătut în cuie, e mai mult o chestie pe care o simți. Adică o dată ai limita legală impusă de CNA, dar ai și o limită morală pe care ți-o impui tu.

Cât timp ați lucrat la primul episod?

Sergiu Floroaia: La episodul ăsta sincer ne-am mobilizat mai greu, pentru că toți avem și alte proiecte. Vio cu stand up, copii, are vreo două proiecte în ceea ce privește copiii și vreo trei caini (nu știu câți are el). Eu sunt cu radioul, fiecare are câte ceva. Ne-am mobilizat mai greu, dar cred că am făcut chestia asta în două zile.

De ce Bobonete primul invitat?

Sergiu Floroaia: De ce Bobonete? Pentru că ei sunt prieteni de mult, se știu de 15 ani cred. Ne-am gândit să facem o tradiție din asta, ca la prima ediție să fie un comediant, bine nu neaparat, dar vedem ce se mai întâmplă. A fost alegerea lui Vio să vină el.

Cine vine cu ideile preponderent în show?

Sergiu Floroaia: Cu ideile venim toți. La prima întâlnire ne așezăm la masă și aruncăm diferite idei. Începem cu ideile de subiecte mari pentru că avem un segment lung, ne gândim care este segmentul acela, după care căutăm știri interesante sau importante. După care începem să lucrăm pe ele și vedem unde ies cele mai ok glume și dupa aceea le filtrăm, le cizelăm. Ne dăm seama că unele sunt proaste și le aruncăm.

FOTO. În culisele primei ediții

  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
 

Promo-ul noului sezon Show de Seară: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu