Skip to main content

Show de seară, sezon nou la Comedy Central. Bobonete, primul invitat. Sergiu Floroaia: Limita glumelor e greu de bătut în cuie, e mai mult o chestie pe care o simţi

 
Sergiu Floroaia, foto stânga, şi Viorel Dragu, prezentatorul emisiunii - Credit foto: Radu Luca Victor
Sergiu Floroaia, foto stânga, şi Viorel Dragu, prezentatorul emisiunii - Credit foto: Radu Luca Victor

Show de Seară „a prins mult mai tare decât ne-am fi aşteptam oricare dintre noi”, a spus Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM şi head writer al emisiunii de pe Comedy Central. Televiziunea pregăteşte un nou sezon al emisiunii prezentate de Viorel Dragu, ce va debuta pe 6 noiembrie, în fiecare luni de la 20.00.

Publicitate

Primul invitat va fi actorul Mihai Bobonete.

Ca şi în primul sezon, Viorel Dragu (Vio) va fi prezentatorul show-ului, iar scenarişti şi corespondenţi sunt Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco.

Sezonul doi al Show-ului de Seară are un nou regizor, pe Dragoş Ometiţă, care vine în locul lui Gabriel Bugnar.

Paginademedia.ro a fost la filmările pentru prima ediţie a emisiunii şi a stat de vorbă cu unul dintre membrii echipei: Sergiu Floroaia, matinalul Kiss FM, şi el om cu lungă experienţă pe zona de stand up comedy.

Cum i-aţi convins pe cei de la Comedy Central să faceţi şi cel de al doilea sezon?

Sergiu Floroaia: Nu ştiu, probabil cu primul sezon i-am convins să facem, iar de acolo ei s-au ocupat de toate formalităţile.

Ce schimbări avem sezonul acesta în echipă?

Sergiu Floroaia: În echipă îl avem acum pe Dragoş Ometiţă, noul nostru regizor, care e un om mişto cu care am mai făcut chestii. Sperăm sa aducă lucruri noi atât cât ţine de vizual cât şi altele, cum ar fi personajul lui Vio şi aşa mai departe.

A prins la publicul din România genul acesta de show?

Sergiu Floroaia: Nu ştiu cât de tare a prins, dar pot să spun că a prins mult mai tare decât ne-am fi aşteptam oricare dintre noi.

Sunt oamenii reticenţi la anumite glume, la anumite subiecte?

Sergiu Floroaia: Cel puţin oamenii care sunt în publicul nostru, nu. Aici vin oameni care ştiu la ce vin. Ne ştiu pe noi sau unii au ajuns sa ne cunoască datorită Show de seară. Şi oamenii care vin aici sunt foarte receptivi şi gustă genul de umor pe care îl facem noi. Nu sunt reticenţi la un anumit tip de glume.

Aveţi subiecte tabu?

Sergiu Floroaia: Avem subiecte tabu, noi chiar abordăm multe subiecte tabu, dar mergem foarte fin pe o linie, astfel încât să nu ne ducem prea departe, dar să fim acolo, on the edge.

Şi cam unde se află limita aceasta?

Sergiu Floroaia: Limita asta e greu de bătut în cuie, e mai mult o chestie pe care o simţi. Adică o dată ai limita legală impusă de CNA, dar ai şi o limită morală pe care ţi-o impui tu.

Cât timp aţi lucrat la primul episod?

Sergiu Floroaia: La episodul ăsta sincer ne-am mobilizat mai greu, pentru că toţi avem şi alte proiecte. Vio cu stand up, copii, are vreo două proiecte în ceea ce priveşte copiii şi vreo trei caini (nu ştiu câţi are el). Eu sunt cu radioul, fiecare are câte ceva. Ne-am mobilizat mai greu, dar cred că am făcut chestia asta în două zile.

De ce Bobonete primul invitat?

Sergiu Floroaia: De ce Bobonete? Pentru că ei sunt prieteni de mult, se ştiu de 15 ani cred. Ne-am gândit să facem o tradiţie din asta, ca la prima ediţie să fie un comediant, bine nu neaparat, dar vedem ce se mai întâmplă. A fost alegerea lui Vio să vină el.

Cine vine cu ideile preponderent în show?

Sergiu Floroaia: Cu ideile venim toţi. La prima întâlnire ne aşezăm la masă şi aruncăm diferite idei. Începem cu ideile de subiecte mari pentru că avem un segment lung, ne gândim care este segmentul acela, după care căutăm ştiri interesante sau importante. După care începem să lucrăm pe ele şi vedem unde ies cele mai ok glume şi dupa aceea le filtrăm, le cizelăm. Ne dăm seama că unele sunt proaste şi le aruncăm.

FOTO. În culisele primei ediţii

  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor
  • Credit foto: Radu Luca Victor

Promo-ul noului sezon Show de Seară:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus