Skip to main content

CTP și Andreea Esca, în dialog, într-o emisiune pe Stirileprotv.ro: Esca și Escu

 
CTP și Andreea Esca, în dialog, într-o emisiune pe Stirileprotv.ro: Esca și Escu

Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu sunt Esca&Escu într-o emisiune de 30 de minute realizată special pentru site-ul Știrilor Pro TV

Prima ediție este astăzi, de la 19.30, urmând ca apoi să fie în fiecare joi de la 18.00.

Publicitate

„Cei doi vor dezbate diverse subiecte din politică, educație, cultură și multe altele. Andreea Esca are întrebările, iar gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu va răspunde în stilul său clasic, fără ascunzișuri sau ocolișuri”, anunță Pro TV.  

În ediția din această seară, Cristian Tudor Popescu va vorbi despre Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și peisajul politic din România

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ctp care a spus ca poti sa iubesti o statuie, o opera de arta, dar nu un caine. Este suficient sa-ti dai seama de caracterul unui om.
  • Recunosc, sunt un hater, totusi, ce e atat de fenomenal in Popescu incat apare la doua televiziuni in fix acelasi tip de emisiune? Ce opinii originale si aprofundate elucubreaza de nu mai exista nimeni in afara de el sa poata comenta, in mod inteligent si nu visceral, "diverse subiecte din politică, educație, cultură și multe altele"? Adica, ce mi-e Digi, ce mi-e Pro, CTP e peste tot?

Trimite un comentariu