Skip to main content

CTP şi Andreea Esca, în dialog, într-o emisiune pe Stirileprotv.ro: Esca şi Escu

 
CTP şi Andreea Esca, în dialog, într-o emisiune pe Stirileprotv.ro: Esca şi Escu

Andreea Esca şi Cristian Tudor Popescu sunt Esca&Escu într-o emisiune de 30 de minute realizată special pentru site-ul Ştirilor Pro TV.

Publicitate

Prima ediţie este astăzi, de la 19.30, urmând ca apoi să fie în fiecare joi de la 18.00.

„Cei doi vor dezbate diverse subiecte din politică, educaţie, cultură şi multe altele. Andreea Esca are întrebările, iar gazetarul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu va răspunde în stilul său clasic, fără ascunzişuri sau ocolişuri”, anunţă Pro TV.

În ediţia din această seară, Cristian Tudor Popescu va vorbi despre Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi peisajul politic din România

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sim sim
    ctp care a spus ca poti sa iubesti o statuie, o opera de arta, dar nu un caine. Este suficient sa-ti dai seama de caracterul unui om.
  • jk jk
    Nu era luat de Digi24?
  • johhny bravo johhny bravo
    Recunosc, sunt un hater, totusi, ce e atat de fenomenal in Popescu incat apare la doua televiziuni in fix acelasi tip de emisiune? Ce opinii originale si aprofundate elucubreaza de nu mai exista nimeni in afara de el sa poata comenta, in mod inteligent si nu visceral, "diverse subiecte din politică, educație, cultură și multe altele"? Adica, ce mi-e Digi, ce mi-e Pro, CTP e peste tot?

Trimite un comentariu

sus