Skip to main content

Dosar România, emisiunea Irinei Păcurariu, revine la TVR 1. Fenomenul Halep, în prima ediţie

 
Simona Halep - Credit foto: Ioana Hameeda
Simona Halep - Credit foto: Ioana Hameeda

Noi file în Dosar România, la TVR 1. Emisiunea prezentată de Irina Păcurariu revine cu un nou sezon sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21.00, cu Simona Halep invitată.

Publicitate

Simona Halep, care a ajuns numarul 2 mondial pornind de pe locul 150, deţine recordul de rezistenţă în TOP 10 al tuturor jucătoarelor de tenis aflate în activitate. Sunt suficiente argumente pentru ca, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii Dosar România de la TVR 1, jurnalista Irina Păcurariu să ne prezinte Fenomenul Halep.

Nascută la Constanţa, sportiva în vârstă de 26 de ani a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din actualitatea românească şi se poate spune, de multe ori, că Simona Halep este omul momentului, cea mai populară personalitate din România.

Despre ce însemnnă să fii numărul 1, cine este Simona Halep în conştiinţa publică din România, de ce este Simona un brand şi creează curente de opinie vor vorbi: Ilie Năstase - primul număr 1 din istoria tenisului, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, scriitorul Radu Paraschivescu, Aneta Bogdan - specialist în branding, Daniel Dragu - primul antrenor al Simonei Halep, Cristian Mândru - comentator sportiv.

Ediţiile viitoare ale noului sezon Dosar România decupează lumea în care trăim: România care merge la şcoală, Dezastrul de la Băile Herculane, Generaţia SIDA, Jocurile Invictus - unde TVR şi Dosar România au avut o echipă de jurnalişti - sau vorbeşte despre erori judiciare, catastrofe ecologice, tineri antreprenori pentru care corporaţiile nu sunt o opţiune, prezentul foştilor olimpici români, oameni care fac istorie, destine de poveste.

Emisiunea Dosar România este difuzată de TVR din 2013, după un proiect realizat de Răzvan Butaru. Din această primăvară, este prezentată de Irina Păcurariu.

Foto. Dosar România cu Irina Păcurariu

  • Simona Halep - Credit foto: Ioana Hameeda
  • Simona Halep - Credit foto: Ioana Hameeda
  • Simona Halep si Irina Păcurariu - Credit foto: Ioana Hameeda
  • Simona Halep si Irina Păcurariu - Credit foto: Ioana Hameeda

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena S. Elena S.
    Din poze ai impresia ca halep ii ia interviu lui pacurariu. Mare vedeta si Irina...
  • mile mile
    rusine tie livia , ca traiesti din bani publici si ai tupeu sa comentezi de altii
  • Livia Pila Livia Pila
    Penibila realizarea reportajului. Studio virtual urat, montaj foarte slab, grafica urata, texte de toata jena. O emisiune care nu face cinste unei campioane mondiale. Rusine TVR, rusine Pacurariu, rusine producatorilor si realizatorilor emisiunii!

Trimite un comentariu

sus