Skip to main content

Fort Boyard, a treia ediție cu Giani Kiriță și Claudia Pavel între concurenți. Pro TV lansează și un concurs pentru telespectatori

 
Fort Boyard, a treia ediție cu Giani Kiriță și Claudia Pavel între concurenți. Pro TV lansează și un concurs pentru telespectatori

În această duminică, Paul Ipate și Octavian Strunilă îi vor conduce prin Fort Boyard pe Kamara, Claudia Pavel, Giani Kiriță, Ionuț Atodiresei și Lia Bugnar. 

Publicitate

Ei vor trece prin probele pregătite de Moș Fouras (Marius Manole).

Giani Kiriță va fi pus față în față cu cea mai mare teamă a lui. Claudia și Lia vor face o vizită în restaurantul lui Chef Sadique. Ionuț își va pune la încercare forța și rezistența, iar Kamara va fi obligat să evadeze dintr-un loc ce pare fără scăpare. 

Tot de la ediția de astăzi, Pro TV lansează un concurs de căutat indicii pentru telespectatori. Aceștia trebuie să descopere indiciul ediției și să îl înregistreze pe pagina oficială a emisiunii - fortboyard.protv.ro. Astfel, ei pot deschide cufărul comorii și pot câștiga 500 de euro în fiecare săptămână sau Marele Premiu: o excursie pentru două persoane, în La Rochelle, unde vor survola cu elicopterul legendarul fort.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Doru, daca toata lumea ar gandi ca tine, nu s-ar mai face niciun serial, emisiune sau altceva in lume. Te uiti la TV pentru ca esti interesat de acel continut, nu ca sa primesti ceva in schimb.
  • Plictisitor sa vezi numai vedete oare nu mai ele eșuată în lumea asta mult mai interesant ar fi cu oameni simpli....
  • Draga "mile", fac concurs ca sa castige si telespectatorul ceva. De ce sa ma uit la o emisiune, film, serial sau mai stiu eu ce "pe degeaba" ?
  • fac concurs ca au fost invinsi de antena cu ceva ieftin , de ce nu ziceti nimic de emisiunile de la antene din aceasta seara , faceti articol duminica doar pt pro tv , asa corectitudine in presa din romania mai rar
  • ieri s-a jucat in liga a patra rapid vs steaua. telekom a achizitionat meciul si l-a transmis ieri. puteti spune ce audiente a avut ? pt ca este interesant daca in liga a patra aceste doua echipe de traditie se mai bucura de interes .
    multumesc.

Trimite un comentariu