Skip to main content

FOTO. Fort Boyard, ediția a doua. Cine sunt vedetele. Chef Sadique, interpretat de actorul Alexandru Unguru

 
FOTO. Fort Boyard, ediția a doua. Cine sunt vedetele. Chef Sadique, interpretat de actorul Alexandru Unguru

Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara și Ciprian Șchiopu sunt vedetele care fac echipă în cea de-a doua ediție Fort Boyard, difuzată de Pro TV astăzi de la 20.30. 

Ei vor trece prin 12 probe de foc, pregătite de Moș Fouras (Marius Manole).

Publicitate

Legendarul personaj din Fort Boyard, Chef Sadique, bucătarul fără milă, va avea în această ediție primii clienți ai restaurantului său plin de delicatese mișcătoare, putrezite sau mirositoare, ce vor pune la grea încercare papilele gustative ale concurentilor.

Actorul Alexandru Unguru este cel care dă viață acestui personaj:

„A fost o experiență extrem de specială care m-a pus în situația de a căuta plăcerea în a tortura culinar oameni nevinovați. În plus lucrând la Fort Boyard alături de profesioniști desăvârșiți cu 28 de ani de experiență, a fost o plăcere să creez un personaj care mi-a devenit subit drag. Probabil era undeva prin sufletul meu o plăcere în a manipula șerpi, tarantule, gândaci sau pești aflați pe punctul de a exploda”, a mărturisit actorul.

Cei cinci concurenți vor avea de trecut prin mari emoții și vor avea de înfruntat șerpi, șobolani, lighioane, înălțimea, dar și ghicitorile bătrânului Fouras.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu