Skip to main content

Garantat 100%: Ethan Hawke, invitatul lui Cătălin Ştefănescu

 
Garantat 100%: Ethan Hawke, invitatul lui Cătălin Ştefănescu

Actorul american Ethan Hawke este invitatul lui Cătălin Ştefănescu în cea de-a doua ediţie „Garantat 100%” din acest sezon. Interviul va fi difuzat astăzi, de la 23.00, la TVR 1 şi TVR+.

Publicitate

Avea 12-13 ani când a primit un rol de figuraţie în spectacolul Sfânta Ioana, de George Bernard Shaw. Apoi, la câţiva ani, vine şi primul rol într-un film. „E extrem de riscant pentru un adolescent să intre brusc în această lume a industriei spectacolului. Tentaţiile sunt enorme, iar felul în care îţi gestionezi relaţia cu această lume e esenţial”, începe Ethan Hawke povestea sa la Garantat 100%.

„Am discutat cu Ethan Hawke despre începuturile carierei sale de actor. A povestit despre colegi de aceeaşi vârstă care s-au pierdut pe parcurs, unii eşuând în droguri şi alcool, alţii chiar alegând calea sinuciderii. Am discutat apoi despre idealurile adolescenţei sale, relaţia cu părinţii, despre dorinţa de a ajunge un fel de Jack London, şi despre filmul care îl propulsează definitiv în atenţia publicului – Dead Poets Society. Ocazie cu care îi cunoaşte pe regizorul Peter Weir şi pe actorul Robin Williams, pe care îl admiră şi de la care învaţă foarte mult”, spune Cătălin Ştefănescu.

La Garantat 100%, Ethan Hawke vorbeşte despre felul său de a înţelege ce înseamnă să întruchipezi un personaj, şi despre faptul că nu poţi iubi ceea ce faci, dacă te limitezi la a vedea calea pe care ai ales-o doar ca pe o meserie.

FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    bravo tvr , este bine ca faceti interviuri cu vedete mari

Trimite un comentariu

sus