Skip to main content

GRILA de toamnă Radio Guerrilla. Șapte emisiuni noi în grilă, printre care și teatru radiofonic. Dobro va avea, pe lângă matinal, o nouă emisiune

 
GRILA de toamnă Radio Guerrilla. Șapte emisiuni noi în grilă, printre care și teatru radiofonic. Dobro va avea, pe lângă matinal, o nouă emisiune

Radio Guerrilla lansează grila de toamnă cu o serie de emisiuni noi și cu mici schimbări de ore. Logout-ul lui Bogdan Șerban, emisiune difuzată în timpul săptămânii de la 17.00, se mută cu o oră mai devreme și va fi difuzată în intervalul 16.00 - 19.00. 

Tronsonul 19.00 - 21.00 este ocupat de o nouă serie de emisiuni, de luni până vineri, în fiecare seară cu o altă tematică: de la teatrul radiofonic de luni, la noua emisiune a lui Dobrovolschi „Sinele învinge”. 

Publicitate

Emisiune nouă și în weekend, Traffic Jam Session, cu Petru Stratulat și Dragoș Olaru. 

Adrian Popescu (foto), Managing Partner la Radio Guerrilla, despre noua grilă a postului:

„Viitorul este acum. Prezentul este viitor. Ne reinventăm în fiecare zi, ne străduim să rămânem relevanți, actuali, încercăm să fim pe măsura ascultătorilor Premium Radio Guerrilla. Încercăm să anticipăm așteptările acestora. Ne place să fim mândri de ceea ce facem. Am spus imediat dupa relansare că "Radio Guerrilla sintem noi, toți cei care simțim la fel" și rămâne fideli promisiunii inițiale. Ascultătorul Radio Guerrilla trebuie să se regăsească în emisiunile noastre de dimineață până seara.

De ce facem asta când, în general, celelalte radiouri nu se deranjează în această direcție, nu investesc, nu riscă o virgulă, căutând să-și mărească/păstreze audiența cu orice preț? Pentru că, după cum spunea cineva, noi nu suntem radio suntem Guerrilla. Emisiune de psihologie în loc de hituri pe bandă rulantă? Teatru Radiofonic acolo unde alții "fac dedicații muzicale" s.a.m.d. Am lansat în acest sezon șapte emisiuni noi, una mai consistenta decât cealaltă. Și nu o să ezităm să mai lansăm șapte, dacă simțitm că asta trebuie să facem. Și o s-o facem. Binili Invinge!”

Cum arată grila de seară de la Guerrilla: 

Luni, de la 19.00 – la 21.00, postul va pregăti teatru radiofonic, ce va fi live pe radio, dar și live video. 

De la 21.00 – Emisiune rock

Marți, de la 19.00 la 21.00, este Roz, găzduită de Carla Teaha. „O emisiune cu și pentru femei Alfa. O emisiune în care invitatul își face playlistul”, spune Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla.

De la 21.00 No man’s land cu Nic Cocârlea

Miercuri, de la 19.00 la 21.00, este seara lui Matei cu Uman/Real. „Facem un tur al liceelor. Invităm adolescenți în emisiune, discutăm cu ei, încercăm să-i ajutăm. Vrem să descoperim un licean talentat căruia și-i și dăm spațiu de emisie”, spune Adrian Popescu.

De la 21.00 MicCheck – emisiune dedicată genului hip-hop cu Vlad Dobrescu.

Joi, de la 19.00 la 21.00, Mihai Dobrovolschi are emisiune interactivă cu invitat, Sinele învinge!

De la 21.00, Guerrinight, cu Petru Stratulat.

Vineri Cardio Guerrilla cu Memo, vinerea de la 13.00, la 14.00. Un ghid de cum să trăiești sănătos, drumeții, ponturi de weekend, healthy living.

De la 19.00 la 21.00, Avanpost. Diferite „avanposturi” Guerrilla primesc două ore în care spiritul acestui loc să aibă o formă muzicală. Fie că este vorba despre o librărie sau o bibliotecă ori un local.

De la 21.00 este Electrocord, cu George Stanca.

În weekend:

De la 16.00 la 20.00, sâmbăta și duminica este Traffic Jam Session, cu Petru Stratulat și Dragoș Olaru. Un fel de morning show pentru amiază, îi spune Adrian Popescu. Este un show cu informații culturale, relevante, pentru publicul premium.

GRILA Guerrilla

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu