Skip to main content

Doliu la Gazeta Sporturilor. S-a stins jurnalistul Valentin Damian

 
Doliu la Gazeta Sporturilor. S-a stins jurnalistul Valentin Damian

A murit Valentin Damian, 47 de ani, unul dintre cei mai vechi și mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor. Anunțul a fost făcut miercuri seara de GSP. 

Se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa, iar undeva în nordul Bucureștiului i s-a făcut subit rău și un coleg de la "Adevărul" a încercat să-l ducă la spital, scrie GSP. 

Publicitate

"Inițial a crezut că are un atac de panică, dar la un moment dat și-a pierdut cunoștința".

N-au ajuns prea departe și au chemat un echipaj SMURD. Ambulanța a venit foarte repede.

Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Șoselei Kiseleff. Era în stop cardiac.

Echipajul a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viața lui.

„Sensibilitatea lui va rămâne în inimile noastre ca probă a delicateței profesionale și a bunătății umane. Dumnezeu să te odihnească și drum bun, Frățică!”, este mesajul redacției GSP.

A lucrat în presă vreme de 20 de ani. Valentin Damian a semnat primul articol de pe coperta ProSport, la lansarea publicației în 1997.

Sursa foto: Arhiva ProSport

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Brutus, am dorit să citesc și eu ceva scris de omul acesta...și nu am găsit mai nimic pe net...dacă înțelegi asta...dacă nu, este problema ta.
  Dragă Geo, cred că tu ai ajuns accidental, pe lumea asta. Dar nu este vina ta, nu-i așa ?
  RIP.
 • @Geo: Din cauza unor oameni ca tine este așa România. Nu știi decât să arunci cu ură în jurul tău. Du-te o lună pe munte, tratează-te mental că-ți trebuie.
 • Geo, îți mulțumesc pentru precizări.
  Adi, te-a băgat cineva în seamă...vezi, poate ai treabă și te reținem.
 • Frățică era un hâtru funny. M-am nimerit cu el o data in aceeasi mașină, pe Valea Oltului, in traficul ăla infect. Dar timpul a trecut altfel cu snoavele lui spuse cu harul unui ins trecut prin multe și epuizat de ritmul unei meserii care - făcută cum trebuie - ajunge sa te doboare.

  Să fi trecut aproape zece ani de-atunci. RIP, omule. Macar acum, după ce ai alergat, cu somn puțin și deadline-uri în serie, o viata întreaga.
 • geo, boss de boss, nu te lăsa intimidat! investighează în continuare, oamenii ăștia vor să facă mișto de tine, Vali Damian însuși, bietul de el, s-a stins doar ca să râdă de tine, dar tu nu renunța. ai ajuns accidental pe paginademedia.ro, dar până la urmă te vei salva. plătește-ți factura la net ca să fii la fel de vigilent pe google! bravo, ai câștigat un fan! pe mine... voiam să zic că pe mine nu m-ai impresionat. dar poți persevera.
 • Cum oare ii suporta cineva pe indivizi ca ala care-si spune Geo? Cum poate fi caracterizat un asemsnea ***?
 • Salut, geo. Vali Damian scria, in principal, la editia tiparita a Gazetei Sporturilor, nicidecum la GSP.ro. In plus, face parte din echipa inca din perioada ProSport, fiind autorul primului articol din acest ziar, in 1997. S-a ocupat ani de zile de Dinamo.

  Ai si tu putina decenta data viitoare si intereseaza-te inainte sa arunci cu ***. Multumim.
 • Am căutat pe net să citesc măcar un articol scris de ”cunoscutul” ziarist.
  Omul cică scria ”despre mașini și Formula 1”,
  Cu chiu cu vai am găsit 4 articole pe siteul GSP.
  http://www.gsp.ro/cautare/valentin-damian/857366.html
  Dintre care 2 teste de mașini.
  Ultimul scris anul trecut.
  Nimic despre F 1.
  Oricum dacă doream să citesc ceva despre F1 intram pe siteul Digisport.

Trimite un comentariu