Skip to main content

Licența Telekom Sport 1, fosta Dolce Sport, prelungită cu încă nouă ani

 
Licența Telekom Sport 1, fosta Dolce Sport, prelungită cu încă nouă ani

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi prelungirea cu încă nouă ani a licenței postului Telekom Sport 1, cunoscut până în această toamnă ca Dolce Sport.

Publicitate

Vlad Enachescu, director general al Telekom Sport 1 (fostul Dolce Sport), în fața membrilor CNA:  „Nu sunt modificări în ceea ce privește grila, producțiile și structura canalului Telekom Sport 1. Înființat de noi încă din 2010, vă solicităm cu mare drag să ne permiteți să ne continuăm activitate,  sperând să o facem și mai bine decât am făcut-o până acum.” 

Întrebat despre planurile de extindere a posturilor Telekom Sport în alte rețele, Vlad Enachescu a răspuns: 

„Există deja. În planul nostru sunt posturile Telekom 5 și 6, pe care colegii de la vânzări le oferă altor societăți de cablu mai mici. Pentru Telekom Sport 1, 2, 3, și 4 decizia acționariatului este, pentru moment, de a le păstra în curtea proprie, din motive, cred eu, evidente.” 

Romtelecom, devenit între timp Telekom, a primit, în octombrie 2008, licența pentru un post numit Dolce Info care urma să difuzeze informaţii despre ofertele şi serviciile Romtelecom, meteo, ştiri din trafic, curs valutar şi teleshopping.
 
Ulterior, Romtelecom a solicitat CNA modificarea denumirii Dolce Info în Dolce TV şi transformarea televiziunii într-una generalistă. În iulie 2010 CNA a aprobat transformarea televiziunea Dolce TV în Dolce Sport.

Telekom România deține nouă licențe audiovizuale:

- șapte prin satelit: Telekom Sport 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Telekom Info.

- două licențe prin comunicații electronice, Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum poate optine Telekom Sport achizitionarea drepturile pentru Formula 1,fotbal ,handbal,............ daca nu are acoperire nationala 75%?
  • Cornel Dinu a dezvaluit chiar la Telekom Sport ca un jurnalist al lor s-a imbatat alaturi de fotbalistii de la Dinamo. Iata ce "echipa" pastoreste Vlad Enachescu. Evident ca acel jurnalist Dolce Sport nu va pati nimic. Intrebarea este cum tolereaza Miroslav Majoros, CEO al Telekom Romania, *** de la Telekom Sport http://www.cristianscutariu.ro/betia-stelu-filip-jurnalist-stiati/

Trimite un comentariu