Skip to main content

Numire nouă la TVR: Raico Cornea, director interimar la TVR 1

 
Sursa foto: Banatulazi.ro
Sursa foto: Banatulazi.ro

TVR 1 are un nou şef. Raico Cornea, care în trecut a fost membru în Consiliul de Administraţie al postului public, a fost numit in functia de coordonator cu atribuţii de Director interimar al Departamentului TVR 1.

Publicitate

Cornea vine în locul lui Cristi Coman, care a părăsit recent postul public după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Coman avea atribuţii de şef al TVR dar şi de şef al ştirilor postului public. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cornea a preluat doar atribuţiile de şef interimar al TVR 1.

Pe zona de ştiri nu a fost anunţat încă nicio numire, însă potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şedinţele de sumar pentru programele de ştiri sunt ţinute de Cătălin Blebea şi Oana Popescu.

Raico Cornea a avut mai multe mandate de membru în Consiliul de Administraţie al TVR, acesta reprezentând minorităţile.

Vasile Arhire, înapoi la TVR Iaşi

În urmă cu o săptămână, Vasile Arhire a fost repus pe poziţia de şef al TVR Iaşi, tot printr-o hotărâre a preşedintelui interimar al TVR Doina Gradea.

Vasile Arhire a mai condus Studioul Iasi în perioada 2003-2013.

Contactată de Paginademedia.ro, Doina Gradea nu a detaliat motivele pentru care Raico Cornea şi Vasile Arhire au fost numiţi.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daddy Zgabercea Daddy Zgabercea
    Grozav! Asta e ca si cand esti plin de bani, da faci *** numai cu verisoarele tale, ca altcineva nici nu se uita la tine! Domnul Cornea si domnul Burtea sunt echipa ideala pentru doamna Gradea. Domnul Dragnea trebuie sa fie foarte mandru de potrivirea dintre garnitura de profesionisti de la TVR si secretara pe care a instalat-o la Ministerul de Interne. Si toata dantelaria asta fina de la TVR este crosetata de insusi Zgabercea, consilierul pe partea de media al partidului nulitatilor. Nerusinarea naste o noua specie de vietuitoare!
  • teodor teodor
    Și la digi FM lucrează, Vlad.
  • Rică Rică
    Cătălin Blebea ține ședințele la știri? E ca și cum Doinea Gradea îl învață despre Cosmos pe Dumitru Prunariu. Sau o antrenează la gimnastică pe Nadia Comăneci. Jenant! Blebea era tăietor de facturi și purtător de hîrtii pe la Vântu, om de administrativ.
  • Gelu Strălucelu Gelu Strălucelu
    ***
  • livia pila livia pila
    Eu credeam că Vasile Arhire este de multa vreme un personaj de arhiva.
  • Foru Guscu Foru Guscu
    Cornea? Un sinistru!!!
  • Livia Pila Livia Pila
    De pesedistul Vasile e vorba. Vlad e la Sport la TVR 1, desi e total netelegenic și profund antipatic. Cit despre Raico...mai bine îl lăsau la Timișoara să își vadă de restaurantul lui prost și scump.
  • Vlad Vlad
    Cred ca e vorba de Vasile Arhire. Vlad e fiu-su', ajuns la TVR local + national, evident, tot printr-un foarte dificil concurs.

Trimite un comentariu

sus