Skip to main content

Numire nouă la TVR: Raico Cornea, director interimar la TVR 1

 
Numire nouă la TVR: Raico Cornea, director interimar la TVR 1
Sursa foto: Banatulazi.ro

TVR 1 are un nou șef. Raico Cornea, care în trecut a fost membru în Consiliul de Administrație al postului public, a fost numit in functia de coordonator cu atribuții de Director interimar al Departamentului TVR 1.

Cornea vine în locul lui Cristi Coman, care a părăsit recent postul public după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Publicitate

Coman avea atribuții de șef al TVR dar și de șef al știrilor postului public. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Cornea a preluat doar atribuțiile de șef interimar al TVR 1.

Pe zona de știri nu a fost anunțat încă nicio numire, însă potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ședințele de sumar pentru programele de știri sunt ținute de Cătălin Blebea și Oana Popescu. 

Raico Cornea a avut mai multe mandate de membru în Consiliul de Administrație al TVR, acesta reprezentând minoritățile.

Vasile Arhire, înapoi la TVR Iași

În urmă cu o săptămână, Vasile Arhire a fost repus pe poziția de șef al TVR Iași, tot printr-o hotărâre a președintelui interimar al TVR Doina Gradea.

Vasile Arhire a mai condus Studioul Iasi în perioada 2003-2013.

Contactată de Paginademedia.ro, Doina Gradea nu a detaliat motivele pentru care Raico Cornea și Vasile Arhire au fost numiți.

Citește și:

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Grozav! Asta e ca si cand esti plin de bani, da faci *** numai cu verisoarele tale, ca altcineva nici nu se uita la tine! Domnul Cornea si domnul Burtea sunt echipa ideala pentru doamna Gradea. Domnul Dragnea trebuie sa fie foarte mandru de potrivirea dintre garnitura de profesionisti de la TVR si secretara pe care a instalat-o la Ministerul de Interne. Si toata dantelaria asta fina de la TVR este crosetata de insusi Zgabercea, consilierul pe partea de media al partidului nulitatilor. Nerusinarea naste o noua specie de vietuitoare!
  • Cătălin Blebea ține ședințele la știri? E ca și cum Doinea Gradea îl învață despre Cosmos pe Dumitru Prunariu. Sau o antrenează la gimnastică pe Nadia Comăneci. Jenant! Blebea era tăietor de facturi și purtător de hîrtii pe la Vântu, om de administrativ.
  • De pesedistul Vasile e vorba. Vlad e la Sport la TVR 1, desi e total netelegenic și profund antipatic. Cit despre Raico...mai bine îl lăsau la Timișoara să își vadă de restaurantul lui prost și scump.
  • Cred ca e vorba de Vasile Arhire. Vlad e fiu-su', ajuns la TVR local + national, evident, tot printr-un foarte dificil concurs.

Trimite un comentariu